Skocz do zawartości

Wieprzowina


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr I: Rozbiór tuszy wieprzowej:

odc1b.jpg.aaeb947def7a11eda8d118b7639be603.jpg  odc2b.jpg.89111752900681315d83e8463e856abc.jpg  odc3b.jpg.fa805b7da24f81ed210f0fdf84f2100b.jpg  odc4b.jpg.c53e1d4d8e3b571f2310d364e356ed63.jpg  odc5b.jpg.7cd592931a5da28dc1bdc28b2a6a0ff2.jpg  odc6b.jpg.b1af7754dac5835b9e38633ebe381153.jpg


35 tematów w tym forum

    • 17 odpowiedzi
    • 7,3 tys. wyświetleń
  1. Rąbanka 1 2 3

    • 58 odpowiedzi
    • 14,5 tys. wyświetleń
  2. Tłusty boczek - problem.

    • 9 odpowiedzi
    • 5,6 tys. wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 11,2 tys. wyświetleń
  3. Klasyfikacja mięsa- tak dla laików 1 2

    • 27 odpowiedzi
    • 11,6 tys. wyświetleń
    • 82 odpowiedzi
    • 58,2 tys. wyświetleń
  4. Szynka z niespodzianką .... 1 2 3

    • 60 odpowiedzi
    • 17,4 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 6,3 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  5. Uzyski z wykrawania schabu

    • 1 odpowiedź
    • 4,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.