Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wołowina
Strona 1 z 1
Podpięty
Technologia produkcji mięsa wołowegoNapisany przez Maxell, 04 sie 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wielka Księga WołowinyNapisany przez Maxell, 06 gru 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Rozbiór wołowiny z półtuszy wołowej (grafika)Napisany przez Maxell, 01 wrz 2017 |
|
![]()
|
|
Mięso wołowe - grillowanie a BBQNapisany przez Maxell, 03 wrz 2017 |
|
![]()
|
|
Wołowina całomięśniowa wędzonaNapisany przez Robert N, 08 mar 2020 |
|
![]()
|
|
Kulinarne mięso wołowe w kuchni. Steki wołoweNapisany przez Maxell, 03 wrz 2017 |
|
![]()
|
|
Wykorzystanie resztek wykrajanych z mięsa wołowegoNapisany przez Mesch, 28 gru 2017 |
|
![]()
|
|
Wstępna obróbka i właściwości technologiczne mięsa wołowegoNapisany przez Maxell, 03 wrz 2017 |
|
![]()
|
|
Problem z polędwica wołową peklowanąNapisany przez miro, 06 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Wołowina od strony kuchniNapisany przez Maxell, 08 mar 2013 |
|
![]()
|
|
"Kocham Wołowinę"Napisany przez januszfeniks, 30 wrz 2015 |
|
![]()
|
|
Wolowina, ubytki przy pieczeniuNapisany przez yogi, 31 sty 2015 |
|
![]()
|
|
Klasyfikacja poubojowa wołowinyNapisany przez zemat, 31 maj 2007 |
|
![]()
|
|
Buhaj a Jałówka mięsoNapisany przez niedobry78, 12 mar 2009 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1