Jump to content
Przypominam Państwu, iż celem ochrony naszych unikatowych zasobów, dostęp do działu z recepturami branżowymi możliwy jest dopiero po osiągnięciu liczby co najmniej 35 postów na forum. ×

Wołowina


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr II: Rozbiór ćwierci wołowych:

odc1b.jpg.566017deac177965a1215afa56553326.jpg  odc2b.jpg.62127b5a54bddfbb7cfd46be5562e6a7.jpg  odc3b.jpg.1e41a4540c3bd74450d3da2103310be6.jpg  odc4b.jpg.cd4c877f5f54e4bbc8156a2dea507ba2.jpg  odc5b.jpg.6af590b775ab0a86f7adf02ba56d95ae.jpg  odc6b.jpg.7e844cf70bf7d815ee96d4c3e080f830.jpg


27 topics in this forum

    • 1 reply
    • 99 views
    • 0 replies
    • 282 views
    • 0 replies
    • 282 views
    • 0 replies
    • 2k views
    • 0 replies
    • 751 views
    • 0 replies
    • 1.6k views
  1. Wielka Księga Wołowiny

    • 6 replies
    • 3.1k views
    • 0 replies
    • 2.3k views
    • 21 replies
    • 1.2k views
    • 13 replies
    • 686 views
    • 0 replies
    • 471 views
  2. Rostbef luksusowy

    • 3 replies
    • 399 views
    • 0 replies
    • 700 views
    • 9 replies
    • 2.5k views
  3. Sezonowanie wołowiny

    • 13 replies
    • 2.3k views
    • 7 replies
    • 1.8k views
    • 30 replies
    • 5.9k views
    • 9 replies
    • 2.2k views
    • 1 reply
    • 2.8k views
    • 29 replies
    • 4.9k views
    • 0 replies
    • 1.5k views
    • 20 replies
    • 5k views
    • 40 replies
    • 26.4k views
  4. "Kocham Wołowinę"

    • 8 replies
    • 3.3k views
    • 17 replies
    • 4.2k views
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.