Skocz do zawartości

Obróbka cieplna


98 tematów w tym forum

    • 110 odpowiedzi
    • 27,6 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 870 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 818 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 16,6 tys. wyświetleń
  1. Parzenie kiełbasy przed wędzeniem 1 2 3 4

    • 75 odpowiedzi
    • 41,1 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 354 wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 65 odpowiedzi
    • 11,5 tys. wyświetleń
  2. Boczek - kremowy tłuszcz

    • 4 odpowiedzi
    • 379 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 687 wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 8,9 tys. wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 266,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  3. SV i słoiki

    • 7 odpowiedzi
    • 766 wyświetleń
  4. Quasi sous vide

    • 6 odpowiedzi
    • 956 wyświetleń
    • 61 odpowiedzi
    • 38,6 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  5. Parzenie niewędzonego mięsa

    • 9 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.