Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Obróbka cieplna
Podpięty
Wybrane procesy obróbki cieplnej stosowane w przetwórstwie mięsnym.Napisany przez Maxell, 22 cze 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Metody obróbki mięsa w wysokich temperaturachNapisany przez Maxell, 11 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Procesy biochemiczne zachodzące w żywności podczas przygotowywania potraw.Napisany przez Maxell, 03 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Przyrządzanie mięsa metodą sous-vide.Napisany przez Maxell, 11 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Procesy obróbki cieplnej w przetwórstwie mięsnym.Napisany przez Maxell, 10 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jak uniknąć twardego jelita na kiełbasie parzonej?Napisany przez Maxell, 11 wrz 2014 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Parzenie wędzonek - pytania!!Napisany przez eisenberger, 18 gru 2006 ![]() |
|
![]()
|
|
Podpięty
Parzenie kiełbasy przed wędzeniemNapisany przez EAnna, 29 paź 2012 |
|
![]()
|
|
Obróbka termiczna mięsa sous vide (gotowanie w próżni)Napisany przez Darino, 28 paź 2010 |
|
![]()
|
|
Kiedy parzymy szynkę po wędzeniu?Napisany przez mat_bar, 01 lip 2010 |
|
![]()
|
|
Gorąca jesień. Wędzenie, parzenie, pieczenie.Napisany przez Maxell, 28 lis 2021 |
|
![]()
|
|
SV i słoikiNapisany przez samo, 22 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Parzenie w woreczku próżniowymNapisany przez fantomek, 18 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Quasi sous videNapisany przez MlKl, 26 kwi 2021 |
|
![]()
|
|
Parzyć czy nie - zalety i wadyNapisany przez Smrek, 21 gru 2015 |
|
![]()
|
|
Obróbka termiczna mięsa z dzika.Napisany przez Bossky, 07 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Twarda skórka (jelito) po wędzeniuNapisany przez Adzius1986, 05 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Parzenie niewędzonego mięsaNapisany przez jedrek1212, 07 kwi 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Parzenie w urządzeniu do sous-videNapisany przez gollum, 21 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Parzenie wędzonek uprzednio zapakowanych próżniowoNapisany przez jpionka, 15 wrz 2012 |
|
![]()
|
|
Po co parzy się wędzonki?Napisany przez tetrusszym, 12 kwi 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
Parzenie polędwicy?Napisany przez szczeciniasty, 27 lut 2012 |
|
![]()
|
|
Zbyt jałowa wedzonkaNapisany przez Koniu87, 13 gru 2017 |
|
![]()
|
|
Parzenie w wędzarniNapisany przez scalarian, 16 sie 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
Parzenie po wedzeniuNapisany przez kosaszeryf, 24 sty 2008 |
|
![]()
|
|
Studzenie w wodzie po parzeniuNapisany przez qzym, 28 sty 2011 |
|
![]()
|
|
Jak parzyć?Napisany przez wojciechBob, 12 paź 2016 |
|
![]()
|
|
Woda do parzenia - czy solić?Napisany przez yacek13, 26 mar 2016 |
|
![]()
|
|
Najpierw wędzić czy parzyć?Napisany przez Madej, 07 kwi 2011 |
|
![]()
|
|
Parzenie wyrobów wędzonych...Napisany przez zieloneq, 03 kwi 2016 ![]() |
|
![]()
|