Skocz do zawartości

Dla początkujących

Jesteś początkujący? Tutaj możesz zadać wszystkie pytania dotyczące wyrobu wędlin.


842 tematów w tym forum

  1. PROBLEM Z MIĘSEM 1 2 3

    • 74 odpowiedzi
    • 16,3 tys. wyświetleń
  2. Jakie wyroby ze świnki

    • 4 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  3. chłodzenie mięsa

    • 13 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  4. podgardle

    • 2 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  5. pomocy

    • 6 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
    • 83 odpowiedzi
    • 46,3 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 7 tys. wyświetleń
  6. pusta kielbasa

    • 15 odpowiedzi
    • 9,6 tys. wyświetleń
  7. Cielęcina? 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 8,3 tys. wyświetleń
  8. woda mineralna

    • 6 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 8,5 tys. wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 14,1 tys. wyświetleń
  9. Jaka to wada wedzonki

    • 23 odpowiedzi
    • 6,5 tys. wyświetleń
  10. Janusz i jego narzędzia

    • 15 odpowiedzi
    • 7 tys. wyświetleń
  11. porażka

    • 10 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  12. Woda podczas próby smakowej -

    • 4 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 60 odpowiedzi
    • 11 tys. wyświetleń
  13. szynka z kozy

    • 11 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
  14. Zaczynam pierwsze wedzenie 1 2

    • 36 odpowiedzi
    • 5,6 tys. wyświetleń
    • 56 odpowiedzi
    • 23,1 tys. wyświetleń
    • 86 odpowiedzi
    • 16,4 tys. wyświetleń
  15. Trwałość kiełbasy

    • 10 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.