Skocz do zawartości

Dla początkujących

Jesteś początkujący? Tutaj możesz zadać wszystkie pytania dotyczące wyrobu wędlin.


843 tematów w tym forum

  1. Nie za tłusta ? 1 2 3

    • 57 odpowiedzi
    • 8,6 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
  2. Mieso swieze czy mrozone ?

    • 12 odpowiedzi
    • 7,1 tys. wyświetleń
  3. Moja mielonka 1 2

    • 43 odpowiedzi
    • 13,9 tys. wyświetleń
  4. gorzkawe kabanosy 1 2

    • 41 odpowiedzi
    • 13 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
    • 77 odpowiedzi
    • 32,6 tys. wyświetleń
  5. Pierwsze dymki

    • 20 odpowiedzi
    • 5,9 tys. wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 19,8 tys. wyświetleń
  6. mieso gleboko mrozone

    • 3 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 22,5 tys. wyświetleń
  7. Boeuf Strogonow.

    • 21 odpowiedzi
    • 9,6 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 6,5 tys. wyświetleń
  8. Wędliny bezglutenowe

    • 18 odpowiedzi
    • 11,9 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 5,2 tys. wyświetleń
  9. twarda kiełbasa 1 2

    • 27 odpowiedzi
    • 27,5 tys. wyświetleń
  10. Świecące mięsko

    • 15 odpowiedzi
    • 9,7 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
  11. problem z wędzeniem kiełbasy 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 27,5 tys. wyświetleń
    • 47 odpowiedzi
    • 11 tys. wyświetleń
  12. galareta w kiełbasie

    • 8 odpowiedzi
    • 6,8 tys. wyświetleń
  13. pleśń na wedzonkach

    • 13 odpowiedzi
    • 25,4 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.