Skocz do zawartości

Dla początkujących

Jesteś początkujący? Tutaj możesz zadać wszystkie pytania dotyczące wyrobu wędlin.


843 tematów w tym forum

  1. Trwałość kiełbasy

    • 10 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
  2. Wedzenie

    • 8 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  3. Dziwna szynka

    • 20 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
  4. zimowe wędzonki berniego 1 2

    • 25 odpowiedzi
    • 5,3 tys. wyświetleń
  5. Pomocy potrzebuje

    • 11 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  6. Prosze o pomoc

    • 16 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
  7. POMOCY 1 2

    • 46 odpowiedzi
    • 6,9 tys. wyświetleń
  8. szesnastka

    • 5 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  9. Szynka peklowana, parzona

    • 14 odpowiedzi
    • 11 tys. wyświetleń
  10. Co to może być

    • 7 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  11. Pierwsza kiełbasa @BoyLer'a 1 2 3

    • 62 odpowiedzi
    • 11,3 tys. wyświetleń
  12. Wędliny, wędzonki,...

    • 2 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,7 tys. wyświetleń
  13. jaki to jest...?

    • 2 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  14. Kiełbasa bez wędzenia

    • 21 odpowiedzi
    • 41,4 tys. wyświetleń
  15. PROSZĘ O RADĘ

    • 4 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  16. Szynka z pieca 1 2

    • 45 odpowiedzi
    • 10,4 tys. wyświetleń
  17. Co uwędzić na początek??

    • 17 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
  18. Parzyć kiełbasę czy nie?

    • 15 odpowiedzi
    • 95,7 tys. wyświetleń
  19. prosze o pomoc

    • 19 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.