Skocz do zawartości

Dla początkujących

Jesteś początkujący? Tutaj możesz zadać wszystkie pytania dotyczące wyrobu wędlin.


843 tematów w tym forum

    • 4 odpowiedzi
    • 249 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 195 wyświetleń
  1. Peklowanie

    • 8 odpowiedzi
    • 967 wyświetleń
  2. Osuszanie 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 8,7 tys. wyświetleń
  3. Zrębki

    • 1 odpowiedź
    • 382 wyświetleń
  4. Polędwica- przebarwienie.

    • 10 odpowiedzi
    • 791 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 503 wyświetleń
  5. Drewno do budowy wedzarni

    • 14 odpowiedzi
    • 839 wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  6. Kolor wędzonek 1 2 3 4

    • 77 odpowiedzi
    • 6,2 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 734 wyświetleń
  7. Nadziewarka do kiełbasy 1 2 3 4

    • 87 odpowiedzi
    • 5,7 tys. wyświetleń
  8. Podstawowe pytania

    • 3 odpowiedzi
    • 646 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  9. Lekko palący smak kiełbasy

    • 19 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  10. Słonina 1 2 3

    • 62 odpowiedzi
    • 10,6 tys. wyświetleń
  11. Ociekanie przed wędzeniem 1 2 3 4

    • 89 odpowiedzi
    • 106,2 tys. wyświetleń
  12. Ocet w kiełbasie

    • 12 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  13. Awaria prądu

    • 9 odpowiedzi
    • 583 wyświetleń
  14. Budowa wędzarni.

    • 5 odpowiedzi
    • 721 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 352 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 636 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 429 wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.