Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Technologia przetwórstwa ryb
Podpięty
Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych w przetwórstwie ryb.Napisany przez Maxell, 08 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1948] Ryby w handluNapisany przez Maxell, 10 lip 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wpływ obróbki termicznej na wartość odżywczą rybNapisany przez Maxell, 21 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Zabiegi technologiczne, a jakość ryb wędzonychNapisany przez Maxell, 21 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1930] Uwagi o przemyśle konserw rybnych w PolsceNapisany przez Maxell, 04 sie 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1947] Przetwórstwo rybne i zabezpieczenie ryb przed zepsuciemNapisany przez Maxell, 26 lip 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Ocena towaroznawcza ryb wędzonych i konserw rybnychNapisany przez Maxell, 25 lip 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Technologia mrożonych przetworów rybnychNapisany przez Maxell, 24 lip 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Rodzaje marynat rybnych i sposób ich produkcjiNapisany przez Maxell, 25 mar 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Nowoczesne metody wędzenia ryb w świetle nowych przepisów UENapisany przez Maxell, 12 mar 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Badanie sanitarno - weterynaryjne rybNapisany przez Maxell, 12 mar 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Kierunki i możliwości wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z surowców rybnych w przetwórstwieNapisany przez Maxell, 11 mar 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Informacje dla podmiotów prowadzących sprzedaż bezpośrednią produktów rybołówstwaNapisany przez Maxell, 01 paź 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Maszyny i urządzenia w małym przetwórstwie rybNapisany przez Maxell, 01 paź 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Zakres wymagań weterynaryjnych dotyczących przetwórstwa i sprzedaży produktów rybołówstwaNapisany przez Maxell, 01 paź 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1980] Technologia żywności pochodzenia morskiegoNapisany przez Maxell, 06 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1968] Towaroznawstwo rybNapisany przez Maxell, 10 lip 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1938] Przydatność olejów krajowych dla przemysłu rybnegoNapisany przez Maxell, 10 lip 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część X][Rok 1953][Technologia ryb] Produkty uboczne przemysłu rybnegoNapisany przez Maxell, 06 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1953] Poradnik przetwórstwa rybnegoNapisany przez Maxell, 04 lis 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[ZGR][1] Dokumentacja technologiczna. Ryby wędzone [kompletna]Napisany przez Maxell, 10 gru 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część XII][Rok 1953][Technologia ryb] Przykłady przepisów standaryzacyjnychNapisany przez Maxell, 06 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część XI][Rok 1953][Technologia ryb] Przykłady norm klasyfikacyjnychNapisany przez Maxell, 06 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część IX][Rok 1953][Technologia ryb] Konserwy rybneNapisany przez Maxell, 01 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część VIII][Rok 1953][Technologia ryb] Marynowanie rybNapisany przez Maxell, 31 sty 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część VII][Rok 1953][Technologia ryb] Wędzenie rybNapisany przez Maxell, 30 sty 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część VI][Rok 1953][Technologia ryb] Solenie rybNapisany przez Maxell, 29 sty 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część V][Rok 1953][Technologia ryb] Suszenie rybNapisany przez Maxell, 28 sty 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część IV][Rok 1953][Technologia ryb] Zamrażanie rybNapisany przez Maxell, 28 sty 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Część III][Rok 1953][Technologia ryb] Chłodzenie ryb.Napisany przez Maxell, 27 sty 2017 |
|
![]()
|