Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Powinieneś wiedzieć
Podpięty
[Lektura obowiązkowa][Przypomnienie] Wykrawanie wieprzowych części zasadniczych, uzyski i klasyfikacja mięsa drobnegoNapisany przez Maxell, 13 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Rozbiór wołowyNapisany przez Maxell, 11 lut 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Rozbiór wieprzowyNapisany przez Maxell, 11 lut 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Powinieneś wiedzieć][Część V] Rozbiór uzupełniający szynkiNapisany przez Maxell, 19 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jak wyglądają jelita naturalne?Napisany przez Maxell, 18 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 10] Podrobowe - kaszanka, salceson, pasztetowa i smarówka ze skwarkówNapisany przez Maxell, 22 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 09] Boczek nadziewany farszem z kiełbasy i polędwiczkami wieprzowymiNapisany przez Maxell, 22 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 08] Produkcja kiełbasyNapisany przez Maxell, 22 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 07] Wędzonki - peklowanie, wędzenie i gotowanieNapisany przez Maxell, 21 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 06] Wykrawanie i rozbiór łopatkiNapisany przez Maxell, 09 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 05] Wykrawanie schabuNapisany przez Maxell, 09 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 04] Podział mięśni szynki na wędzonkiNapisany przez Maxell, 07 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 03] Usuwanie kości z szynki, czyli trybowanieNapisany przez Maxell, 07 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 02] Rozbiór półtuszy wieprzowejNapisany przez Maxell, 07 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Akademia Dziadka][Część 01] Ubój świniakaNapisany przez Maxell, 07 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 08] Pełny rozbiór półtuszy. Wycięcie, trybowanie i obróbka karkówki.Napisany przez Maxell, 02 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 13] Pełny rozbiór półtuszy. Trybowanie, rozbiór i obróbka mięśni łopatki.Napisany przez Maxell, 02 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 14] Pełny rozbiór półtuszy. Tłuszcze i skórki.Napisany przez Maxell, 02 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 12] Pełny rozbiór półtuszy. Wycięcie żeberek i boczku.Napisany przez Maxell, 02 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 10] Pełny rozbiór półtuszy. Obróbka polędwicy.Napisany przez Maxell, 02 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 11] Pełny rozbiór półtuszy. Wycięcie pachwiny.Napisany przez Maxell, 02 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 09] Pełny rozbiór półtuszy. Wycięcie schabu.Napisany przez Maxell, 02 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 01] Pełny rozbiór półtuszy. Widok ogólnyNapisany przez Maxell, 01 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 07] Pełny rozbiór półtuszy. Trybowanie, rozbiór i obróbka mięśni szynki.Napisany przez Maxell, 01 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 06] Pełny rozbiór półtuszy. Wycięcie biodrówki.Napisany przez Maxell, 01 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 05] Pełny rozbiór półtuszy. Obróbka podgardla.Napisany przez Maxell, 01 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 04] Pełny rozbiór półtuszy. Wycięcie i wstępna obróbka polędwiczki.Napisany przez Maxell, 01 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 03] Pełny rozbiór półtuszy. Odcięcie nóżek i golonek oraz rozbiór golonek.Napisany przez Maxell, 01 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Fotorelacja 02] Pełny rozbiór półtuszy. Odcięcie łba oraz zdjęcie maski.Napisany przez Maxell, 01 kwi 2017 |
|
![]()
|
|
![]() |
Podpięty
[Grafika] Trybowanie i rozbiór szynkiNapisany przez Maxell, 25 mar 2017 |
|
![]()
|