Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
WWA
Strona 1 z 1
Podpięty
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne w żywności wędzonejNapisany przez Maxell, 21 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Zawartość WWA w mięsnych produktach grillowanych w zależności od zawartości tłuszczu w surowcuNapisany przez Maxell, 12 mar 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
WWA w wędzonym pstrągu tęczowymNapisany przez Maxell, 11 lut 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jeszcze o WWANapisany przez Maxell, 08 lut 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wpływ różnych technik i parametrów wędzenia na jakość wyrobuNapisany przez Maxell, 22 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Przypomnienie] Wielopierścieniowe Węglowodory Aromatyczne w wędzeniu wyrobów mięsnychNapisany przez Maxell, 28 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Ważne i ciekawe] Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość WWA w żywnościNapisany przez Maxell, 04 lip 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Poradnik dobrego wędzeniaNapisany przez Maxell, 18 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Wędzenie tradycyjne. Punkty krytyczne.Napisany przez Maxell, 21 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Występowanie WWA w żywności pochodzenia zwierzęcego poddanej procesowi wędzeniaNapisany przez Maxell, 21 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Wędzarnia kanałowa, pośrednia i bezpośrednia, a zawartość WWA.Napisany przez miro, 22 paź 2016 |
|
![]()
|
|
WWA - wyniki badań!Napisany przez zemat, 20 sie 2014 |
|
![]()
|
|
Jak ograniczyć ilość WWA w wędzonkachNapisany przez Andyandy, 05 lut 2014 |
|
![]()
|
|
Dyskusja o badaniu WWANapisany przez Maxell, 09 cze 2014 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1