Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci
Subfora
Podpięty
[Film] "Kiełbasa szczęścia z pistacjami" według Halusi i w Jej wykonaniuNapisany przez Maxell, 10 kwi 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Film] Bardzo prosty chleb na zakwasie autorstwa Kolegi KrzysztofieNapisany przez Maxell, wczoraj, 13:12 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Rozdział XII. Certyfikat ukończenia Filmowej Akademii Wędzarniczej BraciNapisany przez Maxell, 13 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Film] Kiełbaska biała "na okrągło", do świątecznego koszyczka, w wykonaniu HalusiNapisany przez Maxell, 17 mar 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Filmy technologiczne - informacjeNapisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Filmy technologiczne - komentarze i pytaniaNapisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Prezentacja albumu rozbiorowego autorstwa naszych KolegówNapisany przez Maxell, 10 sty 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wykrawanie dyszka z mięśni szynki i przygotowanie go do wędzeniaNapisany przez Maxell, 03 sty 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Pokaz sznurowania przyszłej wędzonki podczas zajęć w SDMNapisany przez Maxell, 03 sty 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wasze propozycje odnośnie tematyki następnych filmówNapisany przez Maxell, 29 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Wiadomości TVP Katowice] Rozpoczecie działalności naszej Szkoły Domowego MasarstwaNapisany przez Maxell, 30 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1968] To były wędliny... Przedświąteczna produkcja w Zakładach Mięsnych w BiałymstokuNapisany przez Maxell, 16 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Historia WB][Rok 2011] Kronika VI OZWB w Napoleońskiej ZagrodzieNapisany przez Maxell, 11 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[3][Dzik][PZŁ] Rozbiór tuszy.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[4][Dzik][PZŁ] Trybowanie i dzielenie dzika na elementy kulinarneNapisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[7][Bażant][PZŁ] Rozbiór tuszy bażanta.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[6][Zając][PZŁ] Rozbiór tuszy zająca.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[4][Sarna][PZŁ] Trybowanie i dzielenie sarny na elementy kulinarne.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[5][Zając][PZŁ] Obielanie zająca.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[3][Sarna][PZŁ] Rozbiór tuszy sarnyNapisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Dziczyzna 6][Wyroby z dziczyzny] Parówki z jelenia.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[2][Sarna][PZŁ] Obielanie sarnyNapisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[1][Sarna][PZŁ] Patroszenie sarnyNapisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[2][Dzik][PZŁ] Obielanie.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[1][Dzik][PZŁ] PatroszenieNapisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Dziczyzna 5][Wyroby z dziczyzny] Kiełbasa biała z dzika.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Dziczyzna 1][Dzik] Patroszenie, bielenie, rozbiór tuszy i przechowywanie.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Dziczyzna 4][Wyroby z dziczyzny] Kiełbasa myśliwska.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Dziczyzna 3] Tradycyjna kiełbasa białaNapisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Dziczyzna 2][Dzik] Kiełbasa biała z dzika.Napisany przez Maxell, 13 gru 2020 |
|
![]()
|