Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wykład nr IV: Peklowanie
Strona 1 z 1
Odcinek 3. Peklowanie na mokro - metoda Szczepana:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 5. Azotyn sodu vs saletra - zasady działania:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 4. Peklowanie na mokro - tabela DZIADKA:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 8. Peklowanie na sucho i nastrzykiwanie solanką:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 7. Inne metody peklowania:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 6. Dodatki i pozostałe składniki solanki:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 2. Peklowanie na mokro:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 1. Informacje i zasady ogólne:Napisany przez Maxell, 11 kwi 2020 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1