Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wykład nr VI: Wyrób kiełbas
Strona 1 z 1
Odcinek 9. Parówki - nadziewanie, przewiązywanie, odkręcanie:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 6. Odkręcanie, przewiązywanie, układanie w zwoje:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 12. Prezentacja wykonanych wyrobów:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 7. Kabanosy - mieszanie, nadziewanie, odkręcanie:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 3. Rozdrabnianie i mieszanie:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 5. Nadziewanie kiełbas cienkich, flokowanie:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 11. Trwałość wyrobów domowych:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 10. Wędzenie i obróbka termiczna kielbas:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 8. Kiełbasy drobno rozdrobnione - etapy wytwarzania:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 4. Nadziewanie i wiązanie kiełbas grubych:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 2. Temperatura surowców podczas rozdrabniania:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 1. Informacje i zasady ogólne:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1