Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wykład nr VIII: Wyroby drobiowe
Strona 1 z 1
Odcinek 7. Pierś indycza wędzona:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 4. Kurczak wędzony:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 9. Prezentacja wykonanych wyrobów:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 8. Kurczak faszerowany:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 6. Szynka z udźca kurcząt:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 5. Polędwica drobiowa:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 3. Peklowanie suche:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 2. Trybowanie i klasyfikacja:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 1. Oczyszczanie drobiu, podział na elementy zasadnicze:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1