Skocz do zawartości

Wykład nr VIII: Wyroby drobiowe


9 tematów w tym forum

    • 3 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  1. Odcinek 4. Kurczak wędzony:

    • 5 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 507 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 712 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  2. Odcinek 3. Peklowanie suche:

    • 0 odpowiedzi
    • 722 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 487 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 468 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.