Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wykład nr IX: Wyrób konserw
Strona 1 z 1
Odcinek 5. Mortadela:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 10. Prezentacja wykonanych konserw:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 8. Boczek i słonina konserwowa:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 6. Mielonka indycza:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 3. Rozdrabnianie surowców:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 7. Pasztet wieprzowo-drobiowy:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 9. Wady konserw:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 4. Mielonka wieprzowa:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 2. Peklowanie:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Odcinek 1. Klasyfikacja surowców:Napisany przez Maxell, 12 kwi 2020 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1