Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Pomoce naukowe dla uczniów i studentów
Materiały dla uczniów i studentów
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Przetwarzanie mięsa zwierząt rzeźnychNapisany przez Maxell, 28 cze 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Przetwarzanie ryb, mięczaków i skorupiakówNapisany przez Maxell, 28 cze 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Stosowanie przepisów BHP, ppoż oraz ochrony środowiskaNapisany przez Maxell, 05 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Sporządzanie i ekspedycja potraw z drobiu, ryb oraz owoców morzaNapisany przez Maxell, 05 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Zapewnienie jakości mięsa i jego przetworówNapisany przez Maxell, 05 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Chłodzenie, magazynowanie oraz transport surowców i przetworów mięsnychNapisany przez Maxell, 04 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Zamrażanie, magazynowanie oraz transport surowców i produktów mięsnychNapisany przez Maxell, 04 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Produkowanie konfekcjonowanego mięsa i produktów garmażeryjnychNapisany przez Maxell, 03 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Konfekcjonowanie wędlinNapisany przez Maxell, 03 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Produkowanie tłuszczów topionychNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Produkowanie wyrobów blokowychNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Produkowanie konserwNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Produkowanie wędlin podrobowychNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Produkowanie kiełbasNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Produkowanie wędzonekNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Pozyskiwanie, obróbka i konserwowanie ubocznych artykułów ubojuNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Określenie składu i wartości odżywczej oraz przydatności technologcznej mięsaNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Przeprowadzanie rozbioru, wykrawania i klasyfikacji mięsaNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Dokonywanie uboju zwierząt rzeźnych i obróbki poubojowejNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Gospodarowanie żywcem i magazynowanie zwierząt rzeźnychNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] Stosowanie norm w produkcji mięsa i jego przetworówNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Poradnik dla ucznia] WstępNapisany przez Maxell, 02 gru 2019 |
|
![]()
|
|
skład chemiczny wędlinNapisany przez M.PO, 08 cze 2020 |
|
![]()
|
|
[Poradnik dla ucznia] Produkowanie bekonuNapisany przez Maxell, 03 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Praca inżynierska, na temat nowych trendów w sposobach pakowania wyrobów mięsnychNapisany przez Maxell, 09 maj 2018 |
|
![]()
|
|
pomocy!!:)Napisany przez msanus, 12 lut 2008 |
|
![]()
|
|
rozbiór i wykrawanie szynekNapisany przez babrara000, 09 sty 2010 |
|
![]()
|
|
ParówkiNapisany przez nereusz, 07 maj 2014 |
|
![]()
|
|
Metody i urządzenia do wędzenia żywnościNapisany przez madzia241989, 19 paź 2011 |
|
![]()
|
|
kabanosy drobioweNapisany przez Gosia_cisu, 04 sty 2011 |
|
![]()
|