Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Mikrobiologia mięsa i jego przetworów
Strona 1 z 1
Podpięty
O mikrobiologii żywności pochodzenia zwierzęcegoNapisany przez Maxell, 29 wrz 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Azotynowa sól peklująca (peklosól), a zdrowieNapisany przez Maxell, 07 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Obróbka mrożeniem w kontekście badania mięsa świń domowych na obecność włośniNapisany przez Maxell, 04 sie 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Azotan i azotyn, a nitrozoaminy.Napisany przez Maxell, 27 maj 2009 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1955] Mikrobiologia mięsaNapisany przez Maxell, 03 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część II. PeklowanieNapisany przez Maxell, 13 mar 2009 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część I. Wprowadzenie i spis treści.Napisany przez Maxell, 02 sty 2009 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część IV. Wędzonki, mięsa inne, krew, osłonkiNapisany przez Maxell, 13 mar 2009 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część III. KiełbasyNapisany przez Maxell, 13 mar 2009 |
|
![]()
|
|
Produkcja żywności, a zagrożeniaNapisany przez Maxell, 03 mar 2013 |
|
![]()
|
|
[Rok 1908] Z kazuistyki tak zwanych otruć mięsemNapisany przez Maxell, 08 lip 2017 |
|
![]()
|
|
Włośnica (trychinoza)Napisany przez Maxell, 02 mar 2015 |
|
![]()
|
|
Kultury StarteroweNapisany przez Makrasz, 28 lis 2011 |
|
![]()
|
|
Bąbelki powietrza w wędzonkach.. Ozonowanie.. ??Napisany przez Gregtom, 18 paź 2012 |
|
![]()
|
|
Termometr bezpieczeństwaNapisany przez Maxell, 16 lut 2009 |
|
![]()
|
|
solenie mięsaNapisany przez cedro, 11 lut 2010 |
|
![]()
|
|
móżdżekNapisany przez andy, 25 lut 2012 |
|
![]()
|
|
Właściwości odżywcze gęsinyNapisany przez Johny1981, 28 kwi 2011 |
|
![]()
|
|
Skażenie wędlin dojrzewajacych pasożytamiNapisany przez EAnna, 19 lis 2010 |
|
![]()
|
|
InformacjaNapisany przez Maxell, 17 sty 2009 |
|
![]()
|
|
Nowy działNapisany przez vtec, 30 gru 2008 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1