Jump to content
Przypominam Państwu, iż celem ochrony naszych unikatowych zasobów, dostęp do działu z recepturami branżowymi możliwy jest dopiero po osiągnięciu liczby co najmniej 35 postów na forum. ×

Mikrobiologia mięsa i jego przetworów


39 topics in this forum

    • 3 replies
    • 1.4k views
    • 1 reply
    • 495 views
    • 1 reply
    • 879 views
    • 0 replies
    • 396 views
    • 0 replies
    • 892 views
    • 0 replies
    • 1.8k views
    • 1 reply
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 1.9k views
    • 0 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 819 views
    • 0 replies
    • 606 views
    • 0 replies
    • 515 views
    • 0 replies
    • 452 views
  1. Bakterie Escherichia coli

    • 0 replies
    • 505 views
    • 0 replies
    • 540 views
    • 3 replies
    • 1.8k views
    • 24 replies
    • 22.3k views
    • 0 replies
    • 1.1k views
    • 10 replies
    • 22.9k views
    • 1 reply
    • 2.1k views
  2. Część II. Peklowanie 1 2

    • 32 replies
    • 33.3k views
    • 8 replies
    • 12.8k views
    • 0 replies
    • 17k views
    • 0 replies
    • 21.5k views
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.