Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Drób
Podpięty
Wykwintny drób na świateczny (nie tylko) stół.Napisany przez Maxell, 03 maj 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wyborne mięsiwa. Dania z gęsi, kaczki i indyka.Napisany przez Maxell, 26 kwi 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Kurczę (nie tylko) pieczone.Napisany przez Maxell, 26 kwi 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Technologiczne aspekty produkcji przetworów drobiowych.Napisany przez Maxell, 11 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Poszukiwany przepisNapisany przez JaGra, 22 gru 2012 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Ciekawe i ważne] Co oznacza biały pasek na piersi drobiowejNapisany przez Maxell, 29 lip 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Mikrobiologia drobiu i jego przetworówNapisany przez Maxell, 18 lut 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1963] Zbiór norm technologicznych z zkresu drobiarstwa oraz przepisów związanychNapisany przez Maxell, 19 mar 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1986][Drób w roli głównej] Potrawy z drobiu i dzikiego ptactwaNapisany przez Maxell, 15 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Pomocne techniki kulinarne - drób i dziczyznaNapisany przez Maxell, 09 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczneNapisany przez Maxell, 16 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Nowoczesne technologie produkcji wędlin i przetworów drobiowychNapisany przez Maxell, 20 kwi 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Poskromienie bestii, czyli ubijamy i oprawiamy indyka według Tim'aNapisany przez Maxell, 01 sty 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Grafika][Rozbiór] StruśNapisany przez Maxell, 11 lut 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Grafika][Rozbiór] GęśNapisany przez Maxell, 11 lut 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Grafika][Rozbiór] KaczkaNapisany przez Maxell, 11 lut 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Grafika][Rozbiór] IndykNapisany przez Maxell, 11 lut 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rozbiór] Budowa układu kostnego oraz mięśniowego drobiuNapisany przez Maxell, 27 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1954] Klasyfikator przy ocenie drobiu rzeźnegoNapisany przez Maxell, 17 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1929] Drób - sposoby przyrzadzaniaNapisany przez Maxell, 10 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Skubanie, patroszenie i rozbiór tuszki gęsiejNapisany przez Maxell, 15 paź 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1965] Tucz specjalistyczny gęsi w celu uzyskania stłuszczonych wątróbNapisany przez Maxell, 03 paź 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Grafika][Rozbiór] KuraNapisany przez Maxell, 07 lut 2015 |
|
![]()
|
|
Ubój drobiuNapisany przez kurczak123, 28 maj 2023 ![]() |
|
![]()
|
|
Wady jakościowe mięsa drobiowego.Napisany przez Maxell, 11 maj 2023 |
|
![]()
|
|
Pierś indyka-wędzonaNapisany przez jacekw21, 01 kwi 2023 ![]() |
|
![]()
|
|
Pierś z indyka surowa wędzona na zimnoNapisany przez gall86, 15 mar 2023 |
|
![]()
|
|
Jaka odmiana kurczaka?Napisany przez paweljack, 01 lut 2023 |
|
![]()
|
|
KapłonyNapisany przez niedobry78, 14 sty 2012 |
|
![]()
|
|
Wędzenie filetów z kurczaka i indyka.Napisany przez doriand1, 15 mar 2022 |
|
![]()
|