Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Dziczyzna
Subfora
![]() |
Dzik |
|
![]()
|
![]() |
Łoś |
|
![]()
|
![]() |
Sarna |
|
![]()
|
![]() |
Jeleń i daniel |
|
![]()
|
![]() |
Zając |
|
![]()
|
![]() |
Ptactwo łowne |
|
![]()
|
Podpięty
Jeszcze trochę o dziczyźnieNapisany przez Maxell, 17 lis 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wykorzystanie dziczyzny w przetwórstwie mięsaNapisany przez Maxell, 12 kwi 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Walory surowca mięsnego pozyskiwanego od jeleniowatychNapisany przez Maxell, 11 kwi 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Mięso zwierząt łownych jako zdrowa żywność.Napisany przez Maxell, 26 sty 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Dziczyzna – jakość mikrobiologiczna mięsa z dziczyzny.Napisany przez Maxell, 09 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Szczegółowe warunki weterynaryjne wymagane przy rozbiorze, przetwórstwie, składowaniu i transporcie mięsa zwierząt łownych oraz...Napisany przez Maxell, 23 lip 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wzbogacanie dziczyzną wyrobów mięsnychNapisany przez Maxell, 22 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Najstarsza Kuchnia ŚwiataNapisany przez Maxell, 24 lis 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1926] Zabobony myśliwskieNapisany przez Maxell, 04 lis 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
VIII. ZARYS TECHNOLOGII DZICZYZNYNapisany przez Maxell, 13 lis 2012 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Dziczyzna jako źródło żywności. Wartość żywieniowa i przetwórcza.Napisany przez Maxell, 06 lut 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1960] Konserwacja dziczyzny i skór zwierząt łownychNapisany przez Maxell, 06 lip 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1921] Zwierzyna. Sposoby przyrządzaniaNapisany przez Maxell, 05 lip 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Kuchnia myśliwska 2Napisany przez Maxell, 30 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Unikat] Kuchnia myśliwska - międzynarodowaNapisany przez Maxell, 28 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[TRUNKI MYŚLIWSKIE] - Przepisy wg KIT'a i nie tylkoNapisany przez Maxell, 28 lut 2013 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1939] Polski język łowieckiNapisany przez Maxell, 02 kwi 2015 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1845][Część 3] Myśliwska kuchnia Jana SzyttleraNapisany przez Maxell, 21 kwi 2015 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1845][Część 1] Myśliwska kuchnia Jana SzyttleraNapisany przez Maxell, 19 kwi 2015 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1845][Część 2] Myśliwska kuchnia Jana SzyttleraNapisany przez Maxell, 20 kwi 2015 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część VIII. Dziczyzna. Wiadomości ogólneNapisany przez Maxell, 20 lut 2015 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część VI. Dziczyzna. Receptury - PrzekąskiNapisany przez Maxell, 16 lut 2015 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część VII. Dziczyzna. Receptury - Sosy do dziczyznyNapisany przez Maxell, 16 lut 2015 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część I. Dziczyzna - rozbiór, bejce, przepisy, sosy (1956 r.)Napisany przez Maxell, 28 wrz 2014 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[ZUPY Z DZICZYZNY] - Rosoły i zupyNapisany przez Maxell, 04 mar 2013 |
|
![]()
|
|
Podpięty
VI. SANITARNO-WETERYNARYJNE BADANIE DZICZYZNYNapisany przez Maxell, 12 lis 2012 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[CIASTA I NADZIENIA] - Do dziczyzny i dzikiego ptactwaNapisany przez Maxell, 04 mar 2013 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[WYMYŚLNE DANIA] - Przepisy wg KIT'a i nie tylkoNapisany przez Maxell, 28 lut 2013 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[SOSY DO DZICZYZNY] - Przepisy wg KIT'a i nie tylkoNapisany przez Maxell, 28 lut 2013 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[KOCIOŁEK MYŚLIWSKI] - Przepisy wg KIT'a i nie tylkoNapisany przez Maxell, 28 lut 2013 |
|
![]()
|