Skocz do zawartości

112 tematów w tym forum

  1. Tłuszcze - podstawy wiedzy.

    • 2 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  2. Wada mięsa -PSE

    • 0 odpowiedzi
    • 5,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 9,8 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 16,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 22,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 23 tys. wyświetleń
  3. Ciekawostka. Co to jest MOM?

    • 18 odpowiedzi
    • 8,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  4. Zmiany barwy mięsa

    • 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 23,3 tys. wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  5. Podział mięśni na kolory

    • 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  6. dojrzewanie mięsa

    • 2 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.