Cała aktywność
Kanał aktualizowany automatycznie
- Z ostatniej godziny
-
Dołączył do społeczności: Maria1203
-
Dołączył do społeczności: Krika
- Dzisiaj
-
partner obserwuje zawartość Uszczelka do pakowarki ProfiCook
-
Troche odswieżę temat. Kupilem w Lidlu ich pakowarkę prozniowa, model: SV 125 C3 Producent: SilverCrest Dolna i gorna uszczelka z pokrywy pasuje idealnie do dolnej z Profi cook 1015. Uszczelkę tę mozna nabyc w sklepie ktory polecaja, tj. tu: https://www.kompernass.com/pl/akcesoria/559/2x-zapasowy-pierscien-uszczelniajacy Niestety, gornego nie udalo mi się namierzyć jeszcze. cena przesylki dosc znaczna wiec gdyby byli chętni na paczkę zbiorowa to chętnie bym się dolączyl do zakupu. pozdrawiam
-
Witam wszystkich i dziękuję, że mogę być w tej braci. Pozdrawiam
-
Dołączył do społeczności: bikeboard
-
Dołączył do społeczności: piotr87
-
Te stare linki odnoszą się do strony głównej, która w tej chwili jest wyłączona. Jednak sporo przepisów przeniosłem na forum i np. przepis na kurczaka aromatycznego Dziadka na pewno jest. Wystarczy wklepać do wyszukiwarki.
-
Dołączył do społeczności: DANEK77
-
Dołączył do społeczności: AgnieszkaCz
-
Dołączył do społeczności: Daro2411
-
Dołączył do społeczności: grzegorzpbs
-
Dołączył do społeczności: MW1056
-
Zaworek od strony wylotu powietrza do rury dymowej odkręcony, ten drugi zakręcony, ale to zupełny przypadek i nie wydaje mi się żeby to miało na coś wpływ.
-
Dołączył do społeczności: Paulina J-n
-
Muski obserwuje zawartość Znalezione w sieci i Kurczak według przepisu dziadka
-
Linki nie działają
-
Gdzie się podziały wszystkie przepisy z głównej?
- Wczoraj
-
Witam wszystkich niewitanych
-
Witaj, początki są zawsze trudne, ale pomagamy
-
Perlenbacher do mielonego zamiast buraczków...
-
-
Dziękuję za pomoc icierpliwość do mnie 😉🙂
-
I ja witam wszystkich serdecznie, jestem tu nowy ale myślę zabawić dłużej, czerpiąc z Waszej wiedzy i doświadczenia na początku mojej przygody z wędzeniem.
-
Już Ci pisałem . Rosół powinien mieć góra 25 C lub niżej.
-
Biała kiełbasa w cieście francuskim – kapitalnie prosta i efektowna. Goście oszaleją na jej punkcie (msn.com)
-
EAnna obserwuje zawartość Suszona krew
-
Zrobią się krupy Z suszonej krwi należy zrobić płynną (mikser) a tę dopiero zaparzyć gorącą kaszą.
-
Letni co najwyżej...
-
A może gorącym?
-
To raczej będę rozpuszczał w "rosole" 🙂. Lepiej w zimnym czy ciepłym?
-
Piękności, zwłaszcza kabanosiki
-
Ja również rozpuszczam przed użyciem.
-
Będę wędził w tą sobotę, zobaczę jak będzie z ta wilgotnością wędzonek, jak powstanie, no to dalsza robota na starym Borniaku. Trochę kasy poszło na ten nowy (299 zł), a z efektów po pierwszym wędzeniu nie byłem zadowolony. Zobaczymy jak będzie tym razem...
-
Napisz dokładnie który ?