Witaj na forum Wędzarniczej Braci

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Zmień widoczność Domowy wyrób wędlin Domowy wyrób wędlin
![]() |
Nasza Szkoła Domowego MasarstwaTutaj znajdziecie wszystkie informacje dotyczące Szkoły Domowego Masarstwa |
|
![]()
|
![]() |
Dla początkujących
Jesteś początkujący? Tutaj możesz zadać wszystkie pytania dotyczące wyrobu wędlin. |
|
![]()
|
![]() |
Polska tradycja masarska
Forum, w którym znajdziecie materiały dotyczące kultywowanej do dziś, polskiej tradycji masarskiej. |
|
![]()
|
![]() |
Mięso |
|
![]()
|
![]() |
Jelita i Dodatki |
|
![]()
|
![]() |
Sprzęt |
|
![]()
|
![]() |
Podstawy technologii
Surowce i dodatki do wyrobu wędlin. Peklowanie. Obróbka cieplna. |
|
![]()
|
![]() |
Technologia dla zaawansowanych |
|
![]()
|
![]() |
Wędzarnie. Budowa i obsługa
Miejsce na tematy związane z budową wędzarni i prawidłową ich eksploatacją. |
|
![]()
|
![]() |
KiełbasyKiełbasy suche, pieczone, parzone, surowe i inne... |
|
![]()
|
![]() |
WędzonkiSzynki, balerony, polędwice, boczki i inne pyszności... |
|
![]()
|
![]() |
Wędliny dojrzewające |
|
![]()
|
![]() |
Wędliny podroboweSalcesony, kiszki, pasztety i inne. |
|
![]()
|
![]() |
Wyroby z szynkowarkiWszystko na temat domowych wyrobów z szynkowarek |
|
![]()
|
![]() |
Konserwy |
|
![]()
|
![]() |
Wyroby garmażeryjne |
|
![]()
|
![]() |
Drób |
|
![]()
|
![]() |
RybyWszystko o domowym przetwórstwie ryb |
|
![]()
|
![]() |
Dziczyzna |
|
![]()
|
![]() |
Grill |
|
![]()
|
![]() |
Z chlebowego pieca... |
|
![]()
|
![]() |
Wałówka |
|
![]()
|
![]() |
Regionalne przysmaki |
|
![]()
|
![]() |
Mamo, zrób mi parówki |
|
![]()
|
![]() |
Pozostałe wyrobyDomowe wyroby wędliniarskie nie mieszczące się w żadnej z powyższych kategorii |
|
![]()
|
![]() |
Przepisy z różnych stron świata |
|
![]()
|
![]() |
Kącik majsterkowiczaDla wszystkich "złotych rączek" i nie tylko. |
|
![]()
|
![]() |
Książki i FilmyKsiążki i filmy związane z tematyką domowego wyrobu wędlin |
|
![]()
|
Zmień widoczność O wszystkim O wszystkim
Zmień widoczność Sprawy techniczne i organizacyjne Sprawy techniczne i organizacyjne
![]() |
Fundacja "Wędzarnicza Brać"Tematy związane z naszą Fundacją |
|
![]()
|
![]() |
Nasza historia...Tutaj znajdują się zapisy z początków naszej działalności na forum Czarnej Oliwki oraz Tematy archiwalne. |
|
![]()
|
![]() |
Sprawy związane ze stroną główną wedlinydomowe.plTu piszcie o swoich problemach i uwagach związanych ze stroną główną. |
|
![]()
|
![]() |
Sprawy związane z ForumTu piszcie o problemach w funkcjonowaniu Forum i o swoich pomysłach na zmiany. |
|
![]()
|

Nadchodzące wydarzenia
Najnowsze tematy
-
Serdelki z dziczyzny
Maxell - wczoraj, 22:07
-
Losowanie garnków
bilu72 - wczoraj, 19:37
-
Fotorelacja z budowy wędzarni Benka
BenekL - wczoraj, 19:03
-
Świateczny klops z jeleniny
Maxell - wczoraj, 18:03
-
Pasztetowa wieprzowo-drobiowa z nutą pomidora
jacekw21 - wczoraj, 13:58
POMOC DLA STRONY:
- 636852 Napisanych postów
- 52589 Wszystkich użytkowników
- krzychu24 Najnowszy użytkownik
- 27609 Najwięcej aktywnych
315 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 15 minut)
12 użytkowników, 303 gości, 0 anonimowych (Wyświetl pełną listę)
Bing, tadek.k, Google, Silton, fikaz, mafro, mariusz_e, Facebook, Ptasznik989, Radek., vlodi, krolik, zp44, bojer1, bartasxx