Jak już napisałem, po kilku latach uruchomiłem dojrzewalnię.
Nie lubię zostawiać niedokończonych w pełni spraw, bo nikt nie zna dnia...
Średnio mnie interesuje, czy już wiecie Państwo, że salami np. Fuet, można jeść ze skórką i pleśnią, bo generalnie mam to w dupie. Ale podpowiem. Można. Serek Brie i Camembert też można.
Jak jest w Ameryce, to nie wiem.
Pokazałem Wam wtedy dobrą pleśń, którą zaszczepiam swoje wyroby i takiej używajcie. Nic jest szkodliwa, a poprawicie walory smakowe.
Wtedy byliście w amoku nagonki, to może nie zwróciliście na to uwagi.
Szkoda tylko, że na lata załatwiliście temat wędlin dojrzewających. Na szczęście nie całkiem skutecznie.
Począwszy od postu 2748, u mnie nic się nie zmieniło i ani ja Państwu, ani Wy mnie – nie powiecie nic nowego.
Życzę udanych wyrobów.