Jump to content

Grzewlod

***SUPER VIP***
  • Posts

    3,004
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    21

Grzewlod last won the day on October 5

Grzewlod had the most liked content!

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Brwinów
  • Kącik kuchenny
    https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/248-grzewlod/

Recent Profile Visitors

3,706 profile views

Grzewlod's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

241

Reputation

  1. Dziękuję, wychodzi, że dawka wina 22ml/kg. Co było z bakteriami nie tak , że taka duża dawka?
  2. Interesuje mnie połączenie wina z bakteriami, czyli końcowe pH. Według mojej wiedzy fuet powinien mieć duże przestrzenie powietrzne w strukturze a sama struktura powinna być mało zwarta, rozpadająca się. Chciałem się tylko upewnić.
  3. Radek w którym poście znajdę zakończenie produkcji Fuetu? Przeszukałem wszystkie strony od początku produkcji i albo przeoczyłem albo nie publikowałeś. Interesuje mnie końcowy pomiar pH oraz chciałbym zerknąć na przekrój. Jeśli to możliwe to prośba o w/w dane.
  4. Nie mam tyle zdrowia, ponadto urlopu też brak😁.
  5. Ja też czekam, aż Waldek kupi 300l, wtedy starego Borniaka przerobimy na fermentator.
  6. Dzięki, konstrukcja znana, napisz o jej wadach, które występują 🤔
  7. Zamieść fotkę 🤔. Ja myślałem o konstrukcji domboxo podobnej jednego z naszych braci.
  8. Myślisz, że jest tak bogaty żeby kupować dwa razy🤔.
  9. W Dymboxie nie ma znaczenia jak nie nasypiesz i tak zawisną.
  10. Ile płaciłeś 😁😉🤔
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.