Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Halusiowa produkcja wędlin.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
522 odpowiedzi w tym temacie

#1 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6328 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 19 sie 2014 - 14:03

"Cukiereczki Bukowiańskie " przepis zaczerpniety od Radka  :) 

Co prawda wyrób robiłam nieco wcześniej ale dzisiaj wklejam fotki ... co by nie było że nic nie robię.

 

 

 

Załączone pliki



#2 Skalar50

Skalar50

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 779 postów
  • MiejscowośćWrocław

Napisano 19 sie 2014 - 18:50

no na słodkości nie wyglądają  ;)

ale smacznie tak  :)


Użytkownik Skalar50 edytował ten post 19 sie 2014 - 18:55


#3 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6328 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 19 sie 2014 - 19:32

no na słodkości nie wyglądają 
 

Pikantne kiełbaski smakują jak najlepsze cukiereczki  :)



#4 Skalar50

Skalar50

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 779 postów
  • MiejscowośćWrocław

Napisano 19 sie 2014 - 20:16

też takie lubię  :)

ale w ten sposób nie pomyślałem  :thumbsup:



#5 Michał Koperski

Michał Koperski

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 799 postów

Napisano 20 sie 2014 - 07:30

Witaj Halusiu

podeślij proszę link do przepisu.

W ostatni weekend po raz kolejny zmierzyłem się z twoją kiełbasą kruchą. Wyszła bardzo smaczna.

Pozdrowionka



#6 Artur Dor

Artur Dor

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1520 postów
  • MiejscowośćTrzebnica

Napisano 20 sie 2014 - 19:52

Haluś wielkie gratulacje - wyglądają tak, że mam chęć lecieć do kuchni i robić przygotowania do takich "słodkości" :thumbsup:  - ale czasu brak :(

Michał  wpisujemy "cukiereczki" i mamy https://wedlinydomow...394-radek-robi/



#7 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6328 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 24 sie 2014 - 19:14

Witaj Halusiu podeślij proszę link do przepisu.
 

Michał  wpisujemy "cukiereczki" i mamy http://wedlinydomowe...394-radek-robi/
 

 

Wyręczył mnie  kolega Artur ... dziękuję bardzo  :)



#8 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6328 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 09 paź 2014 - 19:56

Coś mnie naszło na Wątrobiankę Pobiedziską... od razu prostuję że wsad był mielony na najmniejszym sitku i potraktowany blenderem.... taką właśnie lubimy. :)

Załączone pliki



#9 dyzio

dyzio

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3061 postów

Napisano 09 paź 2014 - 20:29

JJJJJJJJJJJJJJeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To co lubię najbardziej.

 

:clap:   :clap:   :clap:



#10 morfeusz300

morfeusz300

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1530 postów

Napisano 09 paź 2014 - 20:41

Bajer i tyle aż zgłodniałem;))

#11 Bagno

Bagno

    Uzależniony od forum

  • Technolog Wędzarniczej Braci
  • 4088 postów
  • MiejscowośćMazowieckie

Napisano 09 paź 2014 - 20:46

... co by nie było że nic nie robię

Ja wobec Was jestem totalnym leniem. W dodatku potrafię wtrącić swoje trzy grosze.



#12 dyzio

dyzio

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3061 postów

Napisano 09 paź 2014 - 20:49

Panie Andrzeju, to zabrzmiało jak sympton lekarza ginekologa.



#13 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6328 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 09 paź 2014 - 21:00

Ja wobec Was jestem totalnym leniem. W dodatku potrafię wtrącić swoje trzy grosze.
 

Andrzejku... Twoje trzy grosze są cenniejsze od '' złota''  :) a po drugie, musiałabym Cię nie znać by w to uwierzyć że jesteś leniem  :)



#14 SIVON

SIVON

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1413 postów
  • MiejscowośćWrocław

Napisano 09 paź 2014 - 21:00

Halusia ale mi smaka narobiłaś, Pobiedziska hmm a jaka kremowa.

#15 tier

tier

    Weteran

  • Zbanowani
  • 2199 postów

Napisano 09 paź 2014 - 21:02

Zamawiam "pentko" na Podlasie :cool:



#16 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6328 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 09 paź 2014 - 21:20

Halusia ale mi smaka narobiłaś, Pobiedziska hmm a jaka kremowa.
 

Sebastian..My taką lubimy... bardziej smarowną ...  :)

Zamawiam "pentko" na Podlasie
 

Przemkuto koniecznie musze się postarać o ten urlop  :)  :facepalm:



#17 tier

tier

    Weteran

  • Zbanowani
  • 2199 postów

Napisano 09 paź 2014 - 21:24

Kupię mąke i drożdze :D



#18 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6328 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 09 paź 2014 - 21:26

Kupię mąke i drożdze
 

 

Czy dobrze się domyślam??  :D



#19 dyzio

dyzio

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3061 postów

Napisano 09 paź 2014 - 21:51

Kupię mąke i drożdze :D

Cukier już kupiłeś domyślam siem. Ale do czegoo ta mąka. Nie kumam.

Bo jest tak, cukier i drożdże ......



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#20 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6328 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 09 paź 2014 - 21:57

Bo jest tak, cukier i drożdże ...
 

Plus jajka mleko i tłuszcz  :D






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych