Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Halusiowa produkcja wędlin.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
522 odpowiedzi w tym temacie

#521 wróbel75

wróbel75

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1281 postów
  • Miejscowośćzachodniopomorskie

Napisano 16 kwi 2019 - 08:27

Halusia, muszę myć klawiaturę bo ją ośliniłem.

Super robota :clap: :clap:



#522 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 6414 postów

Napisano 16 kwi 2019 - 09:20

To jest sadystyczna sugestia i nie daj się na to nabrać
Oj Karol ma te swoje dowcipy rewelacyjne - a pomysły niestandardowe - to mu przelatują  jak ptaki wiosną :thumbsup:  

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#523 ziezielony

ziezielony

    Weteran

  • **VIP**
  • 2157 postów

Napisano 16 kwi 2019 - 14:36

:D ...
SiBaski, niestety nie pomogę...manualista ze mnie kiepski..
Kiełby mogę robić tylko proporcjonalne do grubości paluchów.... więc zczyniam od fi 55mm w górę :D
Za to nowy koncept mi wpadł do tematu " odzysk ciepła w kiełbasofilistyce prymitywistycznej"...
Startapa pewnikiem nie uzyskamy ale to zawsze coś :)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych