Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Halusiowa produkcja wędlin.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
609 odpowiedzi w tym temacie

#601 ReniaS

ReniaS

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 59 postów
  • MiejscowośćJanikowo

Napisano 27 paź 2019 - 19:51

Ale-babki, super spółdzielnia :D ja nie mam wcale tak daleko do Was :D

Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka

:thumbsup: To mógłby być kwartet.. :hug:  :D  



#602 Efffa

Efffa

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 502 postów
  • MiejscowośćPiła

Napisano 27 paź 2019 - 19:54

Ale-babki, super spółdzielnia :D ja nie mam wcale tak daleko do Was :D

Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka

To mógłby być kwartet.. :hug: :D
:D :D

Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka

#603 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11429 postów

Napisano 27 paź 2019 - 19:59

"Tak , w osłonce białkowej jest również wątrobianka.

Może wygląd " dupy nie urywa'' , ale smak i zapach jest boski "

Ponieważ oczami tez sìe podobno jada to ja bym proponował członkiniom spółdzielni lekkie dokształceni w temacie produkcji wędlin podrobowych lub powiększenie składu o osobę lepiej przygotowaną z zakresu tej produkcji.Życzę powodzenia.

Użytkownik arkadiusz edytował ten post 27 paź 2019 - 20:01


#604 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 6585 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 27 paź 2019 - 20:04

Ponieważ oczami tez sìe podobno jada to ja bym proponował członkiniom spółdzielni lekkie dokształceni w temacie produkcji wędlin podrobowych lub powiększenie składu o osobę lepiej przygotowaną z zakresu tej produkcji.Życzę powodzenia

 

 Dziękujemy i zapraszamy  :clap:


Użytkownik @halusia@ edytował ten post 27 paź 2019 - 20:04


#605 Efffa

Efffa

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 502 postów
  • MiejscowośćPiła

Napisano 27 paź 2019 - 20:06

"Tak , w osłonce białkowej jest również wątrobianka.

Może wygląd " dupy nie urywa'' , ale smak i zapach jest boski "

Ponieważ oczami tez sìe podobno jada to ja bym proponował członkiniom spółdzielni lekkie dokształceni w temacie produkcji wędlin podrobowych lub powiększenie składu o osobę lepiej przygotowaną z zakresu tej produkcji.Życzę powodzenia.

A ja jako zwykły śmiertelnik zapytam o co dokładnie chodzi? Konsystencja, przekrój, czy po prostu wygląd po napełnieniu?

Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka

#606 ReniaS

ReniaS

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 59 postów
  • MiejscowośćJanikowo

Napisano 27 paź 2019 - 20:06

 

Ponieważ oczami tez sìe podobno jada to ja bym proponował członkiniom spółdzielni lekkie dokształceni w temacie produkcji wędlin podrobowych lub powiększenie składu o osobę lepiej przygotowaną z zakresu tej produkcji.Życzę powodzenia

 

 Dziękujemy i zapraszamy  :clap:

 

:thumbsup:  :clap:



#607 mochrze

mochrze

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 1 postów
  • MiejscowośćGdańsk

Napisano 29 paź 2019 - 14:56

Nie wiem co to jest na górnym zdjęciu po prawej stronie w karmelowej osłonce białkowej ,ale jak widać osłonka białkowa nie do wszystkiego się nadaje.Jak to jedna koleżanka powiedziała wyglad "dupy nie urywa"

Arkadiusz wiesz co zaryzykuję urwanie dupy po zobaczeniu Twoich produktów ..... w związku z tym może zademonstrujesz swój kunszt.



#608 wojs40

wojs40

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 596 postów
  • MiejscowośćOpolskie

Napisano 30 paź 2019 - 11:48

Pewnie Arkadiusz nie przeczytał więc pozwolę sobie:

https://wedlinydomow...m/92-arkadiusz/



#609 wróbel75

wróbel75

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1553 postów
  • Miejscowośćzachodniopomorskie

Napisano 30 paź 2019 - 13:05

Dziękujemy i zapraszamy :clap:

:clap: :clap: :clap: :thumbsup:

Dziewczyny pamiętajcie że nieważne jak się zaczyna - ważne jak się kończy.

Jeśli po zjedzeniu pozostaje dłuuugo niezapomniany smak, to wygląd przed konsumpcją schodzi na plan drugi.


Użytkownik wróbel75 edytował ten post 30 paź 2019 - 13:09


Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#610 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11429 postów

Napisano 30 paź 2019 - 16:16

w związku z tym może zademonstrujesz swój kunszt.

 

Koledzy widzę ,że już pokierowali.A  teraz Twoja kolej .






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych