lesniak Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Września 2014 Właśnie dotarły do mnie dwie książki, które wzbogaciły moją kolekcję i wiedze na temat przetwórstwa ryb... będzie co skanować na długie zimowe wieczory... Bardzo fachowa literatura godna polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Września 2014 Książki super tylko aby dobry towar był - Ci co nad morzem prędzej skorzystają, ale w puszczy to raczej o dobrą rybę trudno. Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Września 2014 To prawda, że towar powinien być dobrej jakości, ale w tych książkach jest fajnie opisane jak przerabiać ryby mrożone a o takie już łatwiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 1 Września 2014 Leśniaku, obie pozycja warto potraktować OCR-em. Przydadzą się w całości do wrzucenia do działu Ryby, jako materiał dla początkujących i nie tylko. Bardzo dobre pozycje. Szukałem ich kiedyś dość intensywnie do naszej biblioteki. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 1 Września 2014 I miałeś racje to bardzo dobre pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 1 Września 2014 Po ile maja stron? „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 1 Września 2014 Poradnik ma 156 str i 27 str wkładka ze zdjęciami a Zarys technologii 406 str Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 2 Września 2014 Pomyślmy, jak zrobić OCR tych pozycji. Super materiał do subforum RYBY.Dorzucę jeszcze książkę dr Tilgnera o zasadach wędzenia ryb i mamy niezły kącik dla zainteresowanych. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Będę skanował i postaram się zrobić ocr. Edytowane 2 Września 2014 przez lesniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckruczek Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 8 Października 2014 Sądząc po wydaniu to klasyki i trudne takie dostać więc gratuluje ciekawej kolekcji masaż zabrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 9 Października 2014 Bardzo trudno dostać o cenie nie wspomnę... Mały nakład nie wznowione i na bank nie będzie. Jestem w trakcie skanowania wiec już niebawem będą dostępne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 24 Października 2014 Lesniaczku, jak daleko jesteś z OCR-ami obu pozycji? „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi