roger Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zdecydowanie troć wędzona gorącym dymem Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Troć . Tak troć wędzona gorącym dymem, ta największa miała 4.7kg po wędzeniu 4.15kg Edytowane 19 Grudnia 2015 przez wosiu Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ifciu i Wosiu....troci w takim wydaniu chętnie spróbuję Bukuję bilety A tak poważnie,to piękniusie Wasze wyroby,a trocie ...mniammmmmmmmmmm.. Pozdrawiam Cytuj KTO PYTA-NIE BŁĄDZI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Tak troć wędzona gorącym dymem, ta największa miała 4.7kg po wędzeniu 4.15kg Nie musiałem zgadywać - wiedziałem Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nie musiałem zgadywać - wiedziałem chwalipięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wspanialosci Wosiu ,wspanialosci Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 19 Grudnia 2015 chwalipięta Doradca Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Doradca Nie znam się, nie zabieram głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Taki prezent dostałem, już wczoraj był testowany do robienia ciasta na chleb, spisał się wyśmienicie Taki chlebek upiekłem, jeden z żurawiną a drugi z ziarnami, no i dodatki do chlebka robione przez Wosia nie przez Ifcię Ifcia ten z żurawiną z samym masełkiem pożera Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wosiu , no ładnie :clap: , ale czemu od razu się tłumaczysz .... ze robione przez Ciebie .... :D Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Taki chlebek upiekłem, jeden z żurawiną Szkoda że nie piekła Ifcia . Żurawina byłaby równo rozłożona . :frantics: . Dla Ifci ....................... dla Wosia też Edytowane 29 Stycznia 2016 przez chudziak Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Raczej robione przez Ifcie Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 9 Lutego 2016 Chlebki nie robione przez Ifcię Chlebek po wyrośnięciu przed pieczeniem Po upieczeniu,- dwa mniejsze to dla Ifci, żytnie z niewielką domieszką mąki pszennej i z ziarnami słonecznika, a dwa większe,- to dla Julii i dla mnie,- pszenne na żytnim zakwasie Z taką kiełbaską szynkową robioną przez Wosia z niewielką pomocą Ifci chlebek smakuje wyśmienicie Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 9 Lutego 2016 Kiełbaska że ślinka cieknie, a chlebkom tez niczego nie brakuje, jedno i drugie piękniusie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 9 Lutego 2016 Piękny zestaw śniadaniowy Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 9 Lutego 2016 Wosiu chlebki super Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 9 Lutego 2016 Wosiu! Super. To Wasza wspólna i smaczna "produkcja" jest już widoczna na forum Zawsze co Wasze jest pyszne i zdrowe Piękna poezja smakowa Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaber Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 11 Lutego 2016 No Wosiu ,dałeś popis z tym chlebem .Pszenne wyrosły ładnie bo one tak mają , żytnie , grahamy lub razowe zawsze mniej wyrastają . Można je dłużej przetrzymać przed pieczeniem ale nie zawsze daje to pożądany efekt .Pozdrawiam i życzę smacznego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Dziś od rana robota przy parówkach,wczoraj inne wyroby zrobiliśmy z Ifcią Tak się kutruje farsz w moim kutrze Farsz wykutrowany I już nadziewanie I żeyście nie pisali że tylko Wosiu robił, bo Ifcia też pomagała A tak w ogóle to jeszcze trochę zrobiliśmy....tak na kolację :D salcesony Parówy już w wędzarni Później wstawię przekroje ale już wiem,że kaszanka kiełbasa i salceson palce lizać Edytowane 21 Lutego 2016 przez EAnna Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 21 Lutego 2016 Dziś od rana robota przy parówkach,wczoraj inne wyroby zrobiliśmy z Ifcią Wosiu ale czy robiłeś zgodnie z recepturą .Zima mija a Wy takie zapasy robicie Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) .Zima mija a Wy takie zapasy robicieW Zakopanym jak znalazł. Edytowane 21 Lutego 2016 przez Bagno Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 21 Lutego 2016 Później wstawię przekroje ale już wiem,że kaszanka kiełbasa i salceson palce lizać Mnie osobiście bardziej parówy interesują... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 21 Lutego 2016 Wojtek do zakopca wystarczy. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Na Zakopane będą nowe ja bardzo głodny teraz jestem Wosiu ale czy robiłeś zgodnie z recepturą Jakże mogłoby być inaczej 16-tka poszła w ruch Edytowane 21 Lutego 2016 przez wosiu Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 21 Lutego 2016 Dziś od rana robota przy parówkach,wczoraj inne wyroby zrobiliśmy z Ifcią No Wosiu niezłe zapasy Upss Ifcia mi się przewróciła na bok Ja wczoraj prymuche piłem , Ty za to dzisiaj Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.