Bagno Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 1 Lutego 2021 Mam pytanie co do przepisu kolegi Bagno a konkretnie chodzi mi o dodatek pieprzu czy napewo 50 g .? Wychodzi że na 1 kg mięsa 5 g Przepis nie jest mojego autorstwa.Zastosuj dawkę pieprzu, którą używasz do innych kiełbas. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piker Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 1 Lutego 2021 Ok . Ja daję 2-2.5g . Dzięki za odp . A tak przy okazji jestem mega zadowolony że mogę korzystać z Waszych porad i przepisów . Jak będę miał coś dobrego i ciekawego - chodzi mi o porady lub przepis to napewo napiszę. Pozdrawiam całą Wedzarnicza Brać ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 1 Lutego 2021 Wychodzi że na 1 kg mięsa 5 g Ja tyle daję, do tej kiełbasy, i jest ok. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 1 Lutego 2021 Duże znaczenia ma moc pieprzu - niestety czasem bywa zwietrzały Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piker Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 2 Lutego 2021 Tak to prawda . Ja używam pieprzu ziarnistego utartego w moździerzu znanej firmy. Jak do tej pory nie zauważyłem różnicy w jego ostrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.