Skocz do zawartości

Kiełbasa z sarniny autorstwa Kolegi Kwiatka


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

Mam pytanie co do przepisu kolegi Bagno a konkretnie chodzi mi o dodatek pieprzu czy napewo 50 g .? Wychodzi że na 1 kg mięsa 5 g

Przepis nie jest mojego autorstwa.

Zastosuj dawkę pieprzu, którą używasz do innych kiełbas.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ok . Ja daję 2-2.5g . Dzięki za odp . A tak przy okazji jestem mega zadowolony że mogę korzystać z Waszych porad i przepisów . Jak będę miał coś dobrego i ciekawego - chodzi mi o porady lub przepis to napewo napiszę. Pozdrawiam całą Wedzarnicza Brać ????????
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.