paweljack Posted May 9, 2017 Report Share #51 Posted May 9, 2017 gdybym zamiast do szynkowaru nadział tą masę do jelita białkowego i uwędził? Miro w pierwszym zdaniu napisał, że to eksperyment, szynkowa "normalnie" jest właśnie wędzona.Proponuję dział dla początkujących: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14098-porada-nr-5-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych-jak-zrobi%C4%87-pierwsz%C4%85-kie%C5%82bas%C4%99-szynkow%C4%85/ Quote Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10558-szynkowa-parzona-wg-miro/page/3/#findComment-550901 Share on other sites More sharing options...
marino166 Posted May 9, 2017 Report Share #52 Posted May 9, 2017 Dzięki panowie. Jestem świeżym użytkownikiem forum i ciężko wszystko na raz przyswoić. Czytam te materiały, ale jest tego sporo i nie wszystko jeszcze ogarnąłem ???? Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10558-szynkowa-parzona-wg-miro/page/3/#findComment-550905 Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted May 9, 2017 Report Share #53 Posted May 9, 2017 Miłego czytania Quote Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10558-szynkowa-parzona-wg-miro/page/3/#findComment-550913 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.