ANNAM Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #176 Opublikowano 27 Lutego 2017 to za dlugo czasu i piekarnik sie wychladza a ja nie mam kamienia Electra kostki lodu sa sparwdzone. JA na dznie piekarnika mam specjalnie blache, na nia wrzucam kostki lodu i szybko zamykam. PAra ladnie sie tworzy i nie traci piekarnik temperatury. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #177 Opublikowano 12 Marca 2017 Wczorajszy wyrób - wiejska (wersja eksportowa) Sent from my SM-G925F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #178 Opublikowano 12 Marca 2017 Ładniutka ,możesz ją wyeksportować do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #179 Opublikowano 12 Marca 2017 Ładniutka ,możesz ją wyeksportować do mnie.Kiełbasa bdb w smaku jak i z wyglądu. P.s.bardzo podoba mi się twoje zaplecze "socjalne" no i wyroby. Sent from my SM-G925F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #180 Opublikowano 13 Marca 2017 wiejska (wersja eksportowa Przekrój to bardziej na Lisiecką niż taką "wiejską na-winie" wygląda Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #181 Opublikowano 13 Marca 2017 wiejska (wersja eksportowa Przekrój to bardziej na Lisiecką niż taką "wiejską na-winie" wygląda Do produkcji oprócz szynki i łopatki użyłem też schabu Sent from my SM-G925F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #182 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Na święta ukręciłem trochę Rzeszowskiej autorskiej Ligawy Sent from my SM-G925F using Tapatalk[Dodano: 14 kwi 2017 - 18:33]Do tego kilka szynek Sent from my SM-G925F using Tapatalk Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez clipol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #183 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Wszystko wygląda na udane wędzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #184 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Najważniejsze że rodzina zadowolona Sent from my SM-G925F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #185 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dzisiejsze wędzenie Sent from my SM-G925F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #186 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zacna Krakowska ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #187 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zacna Krakowska ???????????? Niestety to jest głogowska Sent from my SM-G925F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #188 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zacna Krakowska Niestety to jest głogowska Sent from my SM-G925F using Tapatalk Końcówka...owska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #189 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 No chyba że tak Sent from my SM-G925F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #190 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Sorki na telefonie założyłyi sie dwa tematy telefon wolno myśli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #191 Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Panie i Panowie przedstawiam wam kwas chlebowy Do sporządzenia tego napitku będziemy potrzebowali: •400g chleba ciemnego (najlepiej pełnożytniego na zakwasie)•3 litry gorącej wody•130 g cukru•4 łyżki miodu •płaska łyżka zakwasu żytniego lub 5 g drożdży instant •kilka rodzynek Chleb kroimy na kromki i mocno zarumieniamy w piekarniku. Następnie zalewamy wrzątkiem, przykrywamy i odstawiamy na noc. Na drugi dzień wywar należy przecedzić przez gazę i po podgrzaniu do 37°C dodajemy cukier, miód, rodzynki i zakwas (ewentualnie drożdże). Dorzucamy kilka rodzynek i przykryty odstawiamy do przefermentowania w ciepłe miejsce na dzień lub dwa . Po tym czasie zalewamy do butelek, zakręcamy i wstawiamy do lodówki lub w chłodne miejsce. Po schłodzeniu rozlewamy do szklaneczek i cieszymy się naturalnym napitkiem znanym naszym przodkom od pokoleń ???? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Listopada 2017 przez clipol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipol Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #192 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dziś na kolację metka z przepisu paweljack Robiłem pierwszy raz i przyznam się że byłem sceptycznie nastawiony do nowego wyrobu a tu miłe zaskoczenie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.