bilu72 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 20 Grudnia 2014 No i poszły w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Grudnia 2014 bilu72 udanego dymienia Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamKowalski Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Powodzenia i smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 20 Grudnia 2014 No i wróciły odymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bilu piękne wyroby Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 21 Grudnia 2014 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Króciutko śliczności to są Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Brawo;) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dziś zrobiłem swój pierwszy chlebek pszenno-żytni z dodatkiem słonecznika.Troszkę się za bardzo przypiekł ale ogólnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Skórkę chleba odrazu po upieczeniu można spryskać wodą -zrobi się miękka. Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Skórkę chleba odrazu po upieczeniu można spryskać wodą -zrobi się miękka.Przy następnym tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Chlebek ladny :clap: , ale ja wole z chrupiaca skorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dziś zrobiłem swój pierwszy chlebek pszenno-żytni z dodatkiem słonecznika.Troszkę się za bardzo przypiekł ale ogólnie jest ok. JA bym po prostu trzymala krocej, bo po sloneczniku widac, ze troche przypalony jest. Ja jak Eli, wole chrupiaca skorkeRobiles sam czy z mieszanki gotowej? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Robiles sam czy z mieszanki gotowej? Poszedłem na łatwiznę i zrobiłem z gotowej mieszanki mąki pszenno-żytniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dzisiaj ponownie upiekłem chlebek,tym razem nie posypywałem słonecznikiem,dodatkowo w trakcie pieczenia dwukrotnie zwilżyłem wodą i zmniejszyłem temp.do 200 st.C wyszedł ok.Z pasztetem smarownym i ogórkiem smakuje wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 4 Stycznia 2015 To jest wręcz idealne połączenie, a jak wszystko spod tej samej ręki to więcej nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ostatnie zdjęcie super same wlasne wyroby Edytowane 4 Stycznia 2015 przez BazylWidzew Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ogórki spod ręki teściowej cała reszta to mój wykon,pasztet wczoraj robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 4 Stycznia 2015 To co lubię Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Gdzie można kupić taką mieszankę chlebową?Wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja kupiłem w markecie na stoisku z żywnością ekologiczną cena coś około 8 zł za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Jeżeli interesują Cię gotowe mieszanki to w "Lidlu" mają duży wybór. Osobiście jednak uważam że znacznie lepiej i taniej również, jest samemu mieszać odpowiednie mąki które też w "Lidlu" maja w dosyć dużym wyborze.http://kulinarnapiniata.pl/mieszanki-do-wypieku-chleba-przeglad/Jeżeli lubisz aby było "prosto, łatwo i przyjemnie" przy małym nakładzie pracy, to możesz jeszcze kupić sobie drożdże w proszku i zakwas w proszku w większych opakowaniach. Wtedy pieczenie chleba odbywa się bardzo szybko, bez zbędnych ceregieli i długich przygotowań.http://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=770http://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?user_id=3696&partner_id=&code= Edytowane 5 Stycznia 2015 przez sverige2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj mały chlebek z mąki pszennej, spód niestety słabo wypieczony z powodu pieczenia na papierze zamiast na blaszce i w między czasie kilka słoiczków pasztetu smarownego. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zacna pajda, w sam raz pod smarowną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzisiaj mały chlebek z mąki pszennej, spód niestety słabo wypieczony Co Ty chcesz od tego chlebka.. dla mnie bomba Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.