andrzej k Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #251 Opublikowano 29 Listopada 2019 tym razem salceson bez peklosoli. Mój pierwszy salceson też był bez peklosoli . W smaku super ale niestety był szary . Każdy następny już był z mięs peklowanych . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #252 Opublikowano 29 Listopada 2019 tym razem salceson bez peklosoli. Mój pierwszy salceson też był bez peklosoli . W smaku super ale niestety był szary . Każdy następny już był z mięs peklowanych . O braku smaku peklowniczego mięsa proszę nie zapominać bo kolor to sprawa drugorzędna Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #253 Opublikowano 1 Grudnia 2019 A tak wygląda w przekroju,dla mnie o wiele lepszy niż ten który zrobiłem poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #254 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Bilu, idziesz w dobrym kierunku. Spróbuj następnym razem część składników mięsnych zapeklować. Będzie wizualnie (i smakowo) lepszy. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #255 Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Kapuśniak na wędzące spod szałasu. [Dodano: 06 gru 2019 - 17:14]Proszę moda o obrócenie zdjęć jeżeli to możliwe.Pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2019 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #256 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Klimatycznie muszę przyznać, ładna "klawiatura". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #257 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Klimatycznie muszę przyznać, ładna "klawiatura". To efekt 10 godz.dymienia w szałasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #258 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Bananowy sernik na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rarytasik Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #259 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Deser też musi być. Choć spotkałem się ze stwierdzeniem jednej pani " z ciast to najbardziej lubię boczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #260 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Troszkę śledzika Atlntyckiego przydymiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #261 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Dzisiaj pstrąg i makrela powędrowały do wędzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #262 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Rybki już przydymione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij #263 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jak złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #264 Opublikowano 11 Lipca 2020 Dzisiaj będzie się dymiło troszkę kabonosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #265 Opublikowano 11 Lipca 2020 Kabosik się dymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #266 Opublikowano 11 Lipca 2020 No i pykły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #267 Opublikowano 11 Lipca 2020 Ładne i przydatne zaopatrzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #268 Opublikowano 11 Lipca 2020 Ładne i przydatne zaopatrzenie!Do tego zaopatrzenia zrbiłem małosolne(wsadzik z własnej działki) po podsuszeniu kabanosika prawie dojdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #269 Opublikowano 11 Lipca 2020 Klasycznie:kiszenie w glinianym garnku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #270 Opublikowano 17 Lipca 2020 Dzisiaj zasoliłem troszkę słoniny pod dymienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #271 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Dzisiaj do dymienia poszło troszkę kabanosa,boczku i goloneczki Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #272 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Kabanoski i reszta nabierają kolorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #273 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Kabanosik i asysta po dymieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #274 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Ale narobiłeś smaka Z jakiego przepisu robisz kabanosy,baranki normalne czy tubowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #275 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Kabanosik i asysta po dymieniu Super wykon Jacku..... Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.