ANNAM Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bilu, LAdnie wyrosniety. Co Ty chcesz od tego chlebka. Bilu pokazal zdjecie spodu, oto ma do siebie pretensje. Tak niedopieczony chleb szybko bedzie lapal wilgoc i smak sie zmieni. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Będąc dzisiaj w piwnicy rzuciłem okiem na balot z grzybnią boczniaka i okazało się że po półrocznej wegetacji zaczął ponownie obradzać w piękne grzybki Edytowane 6 Stycznia 2015 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wiem , wiem Aniu... ale taki mały bochenek chlebka może został szybko został zjedzony . i nie był narażony na zmianę smaku Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wiem , wiem Aniu... ale taki mały bochenek chlebka może został szybko został zjedzony . i nie był narażony na zmianę smaku W rzeczy samej ,ale następnym razem upiekę go jednak na blaszce aby spód też był chrupiący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) upiekę go jednak na blaszce aby spód też był chrupiący. Jak chcesz się bawić w pieczenie chleba to zamiast blachy zafunduj sobie kamień efekt przy chlebie i pizzy o niebo lepszy wadą jest to że piekarnik rozgrzewa się dłużej, ale za to jest stabilny temperaturowo a przy okazji jak wyjmiesz chleb to jeszcze coś upieczesz lub odgrzejesz na szybko przy wyłączonym grzaniu Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Kruszynka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) zafunduj sobie kamień efekt przy chlebie i pizzy o niebo lepszy Czy może to być kawałek granitu polerowanego czy musi to być kamień szamotowy? Edytowane 7 Stycznia 2015 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kiedyś oglądałem Pascala na TVN i on właśnie zachwalal kamień który kupił u kamieniarza. Nie wiem jaki ale na pewno nie szamotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) O pieczywie robionym na kamieniu, było w kilku miejscach na forum, teraz na szybko znalazłem to:https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/996-pieczywo-chleb-i-bulki-bonaira/?p=17574 Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Gen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Granit w skutek działania wysokich temp. pęka i się kruszy. Miałem taki. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Robiąc dzisiaj pierogi z farszem ziemniaczano-serowym zrobiłem kilka z dodatkiem oscypka i wyszły całkiem niezłe jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 10 Stycznia 2015 bilu 72 piekny chebek :clap: , a co do pierogow to narobiles mi smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dzisiaj mając trochę czasu pokusiłem się o zrobienie kilku wyrobów z piekarnika.Na pierwszy rzut poszedł boczek,następnie pasztet i na koniec chlebek. Jutro degustacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 23 Lutego 2015 Sobotnie dymienie kabanosa ,szynkowej i kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 24 Lutego 2015 Produkcja bardzo ładna ale żeś tego kurczaka na egzekucję wysłał .... za samą grdykę żeś go złapał ale produkcja jak najbardziej zacna! Z Dymnym pozdrowieniem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 24 Lutego 2015 Kurczaka wędziłem po raz pierwszy,a jak smakuje nie mam pojęcia bo wędziłem go nie dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 25 Lutego 2015 Piękne wyroby, dostałem ślinotoku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 27 Lutego 2015 Namiastka pieroga z grodu Kraka z ul.Długiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 27 Lutego 2015 Bilu a przepisik podasz? Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 27 Lutego 2015 Bilu a przepisik podasz? Jutro wieczorem wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 27 Lutego 2015 Dziękuję Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hektor Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 27 Lutego 2015 Jutro wieczorem wstawię. Będę czekał z niecierpliwością, bo ślinianki się rozhasały Cytuj Janusz"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"www.klubvolvo.org.pl Nie zapomnij klepnąć Pana "S" https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 28 Lutego 2015 Jutro wieczorem wstawię.Będę czekał z niecierpliwością, bo ślinianki się rozhasały Przepis dołączony https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11190-pier%C3%B3g-szwedzki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hektor Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 1 Marca 2015 Przepis dołączony http://wedlinydomowe...ieróg-szwedzki/Dzięki Pytania w temacie. Cytuj Janusz"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"www.klubvolvo.org.pl Nie zapomnij klepnąć Pana "S" https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 22 Maja 2015 Take tam dzisiejsze małe co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 22 Maja 2015 Bilu,czy mieso na kabanowy jest w prosiaczkowej oslonce ? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.