qba-69 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #301 Opublikowano 4 Marca 2018 kiełbaski bez recepty W to mi graj Po przekroczeniu pewnego poziomu świadomości kiełbasofilskiej, wykonanie takiego wyrobu to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #302 Opublikowano 4 Marca 2018 kiełbaski bez recepty. Dużo 2-ki i wołowina ponad 30% Krowowe pięknie uwydatnia/harmonizuje smak Miło oglądać Po przekroczeniu pewnego poziomu świadomości kiełbasofilskiej QbQ, jedyne pocieszenie, w tej jakże trudnej mentalnie sytuacji to to, że granice odsuwamy... za horyzont, ..........poszerzając go jednocześnie :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #303 Opublikowano 4 Marca 2018 Kiełbaski ostygły to zrobiłem zdjęcie przekroju, smak jest dobry ale będzie lepiej jak podeschną pare dni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #304 Opublikowano 4 Marca 2018 granice odsuwamy... za horyzont, ..........poszerzając go jednocześnie Lepiej bym tego nie ujął Krystian, te tłuste oka w kiełbie... lubię taką zajadać do pajdy chleba ze smalcem Co tu dużo gadać, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #305 Opublikowano 4 Marca 2018 Musi być trochę tłusta bo nie będzie można jij przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #306 Opublikowano 27 Marca 2018 W końcu zainwestowałem w garnuszek i taboret, teraz mogę parzyć wszystko naraz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #307 Opublikowano 27 Marca 2018 W końcu zainwestowałem Ułatwi i przyśpieszy pracę Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #308 Opublikowano 27 Marca 2018 zainwestowałem w garnuszek Jakiej pojemności jest ten garnek? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #309 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Pojemność 70 litrów Edytowane 27 Marca 2018 przez Mesch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #310 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Świetne, funkcjonalne zabawki.... poszerzone horyzonty no i lussseirosss wykonawczy pogłębiony Przydadzą się, najważniejsze...70l.... nono.. dobry jesteś Podpowiedź taka drobna, beczka "200" na pół idealnie pasuje pod taboret, ułatwia robotę, warto rozważyć... Edytowane 27 Marca 2018 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #311 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Do garnuszka pasuje więcej niż do wędzarni ale może się jeszcze dużo zmienić i mogę tez przygotować powarzną ilość żeberek na jakaś imprezkę Edytowane 27 Marca 2018 przez Mesch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #312 Opublikowano 27 Marca 2018 W końcu zainwestowałem w garnuszek i taboret, teraz mogę parzyć wszystko naraz Dobry zakup Krystian Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #313 Opublikowano 27 Marca 2018 Niestety nie będziesz raczej zadowolony z zaworu do regulacji płomienia . Po zakupie i odpaleniu pojechałem do sklepu z reklamacją ( regulacja żadna albo max, albo gaśnie - wystarczyło drgnąć pokrętłem ) .Pan mi wymienił na drugi i to samo - wytłumaczył przy kolejnej wizycie , że ten typ tak ma . Doinwestowałem i kupiłem lepszy z termoparą - ten działa ok. Może masz innego rodzaju te zaworki (czego Ci życzę) bo ja się i najeździłem i nawk..... - możesz zerknąć u mnie jak stuningowałem taboret Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #314 Opublikowano 28 Marca 2018 Binio, zaniepokoiłeś mnie swoją wiadomością ale przed chwilą była próba i jest wszystko dobrze, można regulować płomieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #315 Opublikowano 28 Marca 2018 Dołóż powietrza bo jest żółty płomień - ma być niebieski. Będzie Ci teraz okapcał garnek Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #316 Opublikowano 28 Marca 2018 Dołóż powietrza bo jest żółty płomień - ma być niebieski. Będzie Ci teraz okapcał garnekA jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #317 Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Przy zaworku na rurze od palnika jest opaska z blachy im bardziej odsuniesz ją od zaworu tym dasz więcej powietrza. Regulacja metodą prób i błędów. Ja mam jakieś 1,3cm szparkę.Właśnie skończyłem parzyć polędwice. W garnku 100l miałem 50l wody i ok.18kg polędwic. Żeby utrzymać temp. wody 72º miałem skręcony na minimum płomień (na granicy zgaśnięcia) Dyszę w zaworze mam 1,8mm.Zupełnie inne parzenie niż w 30ce na kuchence Edytowane 28 Marca 2018 przez binio1111 Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #318 Opublikowano 29 Marca 2018 Ciśnienie z butli było za duże i nie było do ustawienia, ale już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #319 Opublikowano 29 Marca 2018 i taboret, teraz mogę parzyć wszystko naraz Szkoda że nie kupiłeś innego modelu palnika . Ja mam taki palnik który ma trzy zaworki .... czyli jakby trzy w jednym . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #320 Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Chcialem ale trafilem na strone dla browaru i mieli garnki i ten taboeret to zaoszczedzilem na wysylce. Tyle co ja parze to i gra gitara Pozdrowienia Edytowane 29 Marca 2018 przez Mesch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #321 Opublikowano 14 Września 2018 Witam, dziś uwedziłem cztery sumy Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #322 Opublikowano 15 Września 2018 Masz szczęście , że Ci nie spadły.Powiesiłeś za szczękę. Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #323 Opublikowano 15 Września 2018 Mi się podobają.Przyznam że jeszcze nie jadłem wędzonego suma. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #324 Opublikowano 15 Września 2018 Masz szczęście , że Ci nie spadły.Powiesiłeś za szczękę.Ważą koło dwóch kilo, ale tez miałem to na uwadze Karol są bardzo smaczne tak jak węgorz tylko mniej tłuste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #325 Opublikowano 15 Września 2018 Z suma najsmaczniejsze jest to białe mięso("polędwice" na plecach) Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.