karol8919 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Lutego 2015 koledzy mam pytanie czy ktoś z was prowadzi działalnosć gospodarczą która polega na tym że klient przywozi do was świnke i wy mu ją przerabiacie na wyroby. chciałbym wiedzieć jakie warunki trzeba spełnić żeby móc taką działalność otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Lutego 2015 Będziesz musiał się pewnie udać do Powiatowego Lekarza Weterynarii i Sanepidu. Tam powinni wyjaśnić Ci wymogi w zakresie rozpoczęcia tego typu działalności.Z tego co wiem powstały nawet mobilne ubojnie. Może to jest rozwiązanie? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol8919 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Lutego 2015 dzięki Maxell napewno tam się udam,a może ktoś już wie jak wygląda to w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotunia Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 1 Lutego 2015 Szczegółów Ci nie podam, ale mój znajomek chciał coś takiego robić i szybciutko mu pomysł wyleciał z głowy. (Widzę, że jesteś przedstawicielem Krotoszyna tzn. wielkopolski a wet w Poznaniu ma "swoiste "zasady"). Próbuj zaczynając od powiatowegho lekarza. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SETI2 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 1 Lutego 2015 W praktyce to wygląda tak jak wszystko w naszym kraju , albo robisz to bez zgłoszenia albo z nim . Każdy z nas zna temat i wie jak to wygląda , usługowe robienie wyrobów na legalu jest drogie i musisz spełniać wymogi sanepidu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Nie wnikam w przepisy, ale każdy powinien wiedzieć jakie problemy są z odpadami, jak również ze ściekami . Radzę porozmawiać z właścicielami prywatnych ubojni .Chyba mobilna ubojnia jest tańszym i lepszym rozwiązaniem . Edytowane 1 Lutego 2015 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeznik Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 1 Lutego 2015 czym więcej będziesz pytać tym bardziej się zniechęcisz. Jak to lubisz to rób, tylko nie za często u siebie.A jeśli chodzi o wymogi to weterynaria chciała by żebyś najlepiej stworzył sobie takiehttps://www.youtube.com/watch?v=UV7fmn8orCUCzy Cie na nie stać? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11202-kaszubska-sp%C3%B3%C5%82dzielnia-smaku-pil%C3%ABce/fajnie że powstała ta strona bo dzięki niej nie tylko tworzymy ale też uczymy się od innych jak byś lepszymi w tym co robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.