beatag Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 12 Marca 2016 Ja swój smalec robię z dodatkiem czerwonej papryki i wędzonej śliwki pokrojone w kostkę.Oczywiście pozostałe składniki [słoninę ,boczek i łatki mięsne] też kroję nożem w kostkę. Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 13 Marca 2016 Dzisiejsze śniadanko. Dla mnie smak wart powtórzenia Dobre, bo wszystko swojskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.