Kamil_1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Pierwsze koty za płoty - padło na temat w kuchni Dzisiejsza kolacja z żonką Pierś kurczaka w ziołach z jakiem sadzonym, chipsami z ziemniaka i mixem sałat + sos czosnkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Lutego 2015 Pierś kurczaka w ziołach z jakiem sadzonym, chipsami z ziemniaka i mixem sałat + sos czosnkowy Kamil... na bogato wygląda bardzo ładnie ... smak oceniła pewnie LP.. czekam na dalsze Twoje poczynania ... i te projekty co tam chowasz w szufladzie Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Lutego 2015 Czasem mnie poniesie w kuchni Na żywo wyglądało bardziej efektownie - aparatem w telefonie trochę słabe zdjęcia wychodzą Podobno w smaku rewelacja, ale co małżonka miała mi powiedzieć czekam na dalsze Twoje poczynania ... i te projekty co tam chowasz w szufladzie Może kiedyś ujrzą światło dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 27 Lutego 2015 Brawo ... ladna prezentacja i na pewno snaczne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 23 Marca 2015 Przyszedł czas na chlebek Lekko za twarda skórka wyszła, po za tym bardzo dobry Zastanawiam się tylko nad tymi "pęknięciami" przy surowym cieście, ale w degustacji to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 23 Marca 2015 Wyglada na ladnie wypieczony, rowna skorka, tylko taki tyciu "pomieszamy" z zewnatrz Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 23 Marca 2015 tylko taki tyciu "pomieszamy" z zewnatrz No właśnie też mnie to zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 23 Marca 2015 Kamil, wstepne wyrabianie bylo za ktorkie. Na poczatku ,przed pierwszym odpoczynkiem ciasto powinno byc dobrze wyrobione, nie wolno za duzo maki podsypywac, tylko wyrabiac i skladac. Doprowadzi to do gladkiej powierzchni ciasta. A pozniejsze odpowietrzanie juz nie bedzie mialo w ogole wplywu na powierzchnie, zawsze wyjdzie gladka Nie martw sie, na poczatku najwazniejszy smak, pozniej doswiadczenie pokaze ,ze lepiej wyrobiony jest gladszy Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 24 Marca 2015 Nie martw sie, na poczatku najwazniejszy smak, pozniej doswiadczenie pokaze ,ze lepiej wyrobiony jest gladszy I do tego zmierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 24 Marca 2015 Dzisiaj na obiad postanowiłem zrobić karkówkę duszoną w sosie własnym Tak się dusiło A tak wyglądało gotowe danie Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 29 Marca 2015 No i tak trzymaj życzę dalszych i owocnych sukcesów w kuchni Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzisiaj na kolację pizzerija pepperoni z podwójnym serem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kto rano wstaje... ten piecze chlebek Chlebek na zakwasie. Z dynią, słonecznikiem i siemieniem lnianym Jeszcze ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kamil wygląda bardzo ładnie, ale na przyszłość zrób coś ze światłem bo wszystkie fotki mimo że smaczne to trochę ponure. Brawo.( znalazł się znawca... Wiem, wiem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kamil ile dajesz tych ziaren? ,bo ja tez robie takie z ziarnami i one mi jakos nikna Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Kamil wygląda bardzo ładnie, ale na przyszłość zrób coś ze światłem bo wszystkie fotki mimo że smaczne to trochę ponure. Brawo.( znalazł się znawca... Wiem, wiem...) Sławek znawco, wiem, że ponure bo niestety robione tosterem Mam słaby aparat w telefonie i tak wychodzi - jak zrobię z flash'em to są ciemne, a jak bez flash'u to rozmazane wszystkie fotki mimo że smaczne... Brawo.Dziękuję za słowa uznania Kamil ile dajesz tych ziaren? ,bo ja tez robie takie z ziarnami i one mi jakos nikna Wczoraj/dzisiaj (zależy jak na to patrzeć ) robiłem jeden chlebek więc dałem po pół szklanki Mogę Ci przesłać przepis Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Kamil_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kamil czekam na przepis bedzie cos dla odmiany ,ja daje mniej i siemie mam kruszone Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kto rano wstaje... ten długo leje. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Kto rano wstaje... ten długo leje. Paweł chociaż.... to szczera prawda Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Kamil_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kamilku gratulacje , wszystko pieknie wyglada, Twoja zona ma wielki skarb w domu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kamilku gratulacje , wszystko pieknie wyglada, Twoja zona ma wielki skarb w domu :clap:Dziękuję Przez to gotowanie (a raczej dzięki niemu) żeby się nie okazało, że słowo "wielki" będzie tutaj kluczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kto rano wstaje... Rano to znaczy o której?bo u mnie to jest 4.00 i gnam do pracy,jak wrócę to nie mam ochoty na nic a tu tyle pracy chlebek super podasz przepis Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Chleb Kamila ma piękny ,złoty kolor a do tego jest ładnie wyrośnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mogę Ci przesłać przepis Kamil przepis proszę tutaj nie ma po ''cichaczu'' wysyłania na pw chlebek Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 KAmil, ladny chlebus, taki zolciutki , tochyba od dyni Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.