Skocz do zawartości

Moje gotowanie... Kamil_1


Kamil_1

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

 

 

Pierś kurczaka w ziołach z jakiem sadzonym, chipsami z ziemniaka i mixem sałat + sos czosnkowy

Kamil... na bogato :thumbsup: wygląda bardzo ładnie ... smak oceniła pewnie LP.. :)

czekam na dalsze Twoje poczynania ... i te projekty co tam chowasz w szufladzie :facepalm:

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Czasem mnie poniesie w kuchni :laugh:

Na żywo wyglądało bardziej efektownie - aparatem w telefonie trochę słabe zdjęcia wychodzą :facepalm:

 

Podobno w smaku rewelacja, ale co małżonka miała mi powiedzieć :tongue::facepalm:

czekam na dalsze Twoje poczynania ... i te projekty co tam chowasz w szufladzie :facepalm:
 
Może kiedyś ujrzą światło dziennie :D
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

Kamil, wstepne wyrabianie bylo za ktorkie. Na poczatku ,przed pierwszym odpoczynkiem ciasto powinno byc dobrze wyrobione, nie wolno za duzo maki podsypywac, tylko wyrabiac i skladac. Doprowadzi to do gladkiej powierzchni ciasta. A pozniejsze odpowietrzanie juz nie bedzie mialo w ogole wplywu na powierzchnie, zawsze wyjdzie gladka :D

 Nie martw sie, na poczatku najwazniejszy smak, pozniej doswiadczenie pokaze ,ze lepiej wyrobiony  jest gladszy  ;)

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kamil ile dajesz tych ziaren? ,bo ja tez robie takie z ziarnami i one mi jakos nikna :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kamil wygląda bardzo ładnie, ale na przyszłość zrób coś ze światłem bo wszystkie fotki mimo że smaczne to trochę ponure. Brawo.

( znalazł się znawca... Wiem, wiem...) :D

Sławek znawco, wiem, że ponure bo niestety robione tosterem :D Mam słaby aparat w telefonie i tak wychodzi - jak zrobię z flash'em to są ciemne, a jak bez flash'u to rozmazane :facepalm:

 

 

wszystkie fotki mimo że smaczne... Brawo.

Dziękuję za słowa uznania :D

Kamil ile dajesz tych ziaren? ,bo ja tez robie takie z ziarnami i one mi jakos nikna :)

 

Wczoraj/dzisiaj (zależy jak na to patrzeć ;)) robiłem jeden chlebek więc dałem po pół szklanki :D

Mogę Ci przesłać przepis :)

Edytowane przez Kamil_1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kamil czekam  na przepis :thumbsup:  bedzie cos dla odmiany  :)  ,ja daje mniej i siemie mam kruszone 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Mogę Ci przesłać przepis

Kamil przepis proszę tutaj :tongue: nie ma po ''cichaczu'' wysyłania na pw ;):facepalm: chlebek :thumbsup:

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.