eli55 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 20 Października 2015 Kamilku bardzo ladne puleczki i na pewno zdrowsze od tych kupnych :clap:buleczki :facepalm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 26 Października 2015 Witajcie Jesień za pasem, orzechy spadają to wypadałoby coś z nich zrobić W piątek wieczorem było troszkę wolnego czasu więc razem małżonką postanowiliśmy zrobić ciasto Na weekend do kawki jak znalazł Zainteresowanym podaję przepis Pisałem z głowy i mam nadzieję, że jest jasny i czytelny Ciasto z orzechami.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 27 Października 2015 No i mamy cos do porannej kawy Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 27 Października 2015 Pysznie wyglada :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 27 Października 2015 do kawki jak znalazł No to gdzie kawałek dla mnie??Kamilu.. kawa mi się kończy a ciasta jak nie było tak nie ma ;P Przepis oczywiście "skradziony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 27 Października 2015 Kamil_1 może mieszkasz gdzieś koło mnie, bo ja też z Mazowieckiego To ja na tą kawę chętnie wpadnę. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 27 Października 2015 Pisałem z głowy i wkradł się niewielki, ale istotny błąd mianowicie w części masa/krem jest 4 łyżeczki mąki ziemniaczanej, a nie 4 łyżki No i mamy cos do porannej kawy KamilProszę się częstować Pysznie wygladaElu i jeszcze pyszniej smakuje zjadłem chyba pół blachy Mam nadzieję, że Wam również zasmakuje No to gdzie kawałek dla mnie?? Kamilu.. kawa mi się kończy a ciasta jak nie było tak nie ma ;P Przepis oczywiście "skradziony" Arku, oczywiście kawałeczek na Ciebie czeka A przepis po to jest żeby "podkradać" Kamil_1 może mieszkasz gdzieś koło mnie, bo ja też z Mazowieckiego ... To ja na tą kawę chętnie wpadnę.Tylko szybko bo jak widać ciasto się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) No ale gdzie ? Podaj chociaż nazwę miejscowości. Może miejsce znajdę po zapachu. Edytowane 27 Października 2015 przez JaGra Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 27 Października 2015 No ale gdzie ? Podaj chociaż nazwę miejscowości. Może miejsce znajdę po zapachu. Mazowiecka wieś za Wisłą a przed Bugiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 29 Października 2015 Witajcie ponownie Mam jakieś natchnienie i trochę częściej drepczę w kuchni Po ostatnich zmaganiach z bułeczkami - na szczęście udanych - przyszedł czas na coś słodkiego Postanowiłem ponownie stoczyć bój z Panem "P" Na blachę poszła... chałka Cóż mogę powiedzieć - zobaczcie sami Przepis skradziony od Zbója Madeja - Dałem nie co więcej cukru do kruszonki Smak? Dla nas rewelacyjny - mięciutka, słodka, kruszonka pycha Po zaplątaniu: A tu jeszcze ciepła: Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 30 Października 2015 jak Ty tak plączesz , to dobrze ze nie pleciesz - chała b.ładna pieke czesto chociaz bez kruszonki , jak masz link do przepisu Zbója Madeja to poproszę . Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 30 Października 2015 Ladny warkocz :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 30 Października 2015 Noooo Kamilu... rozwijasz się kulinarnie niczym podopieczni Modesta Amaro w Hell's Kitchen..... Jeszcze zapragniesz przy wędzarce piec chlebowy wybudować... tak Ci to pieczenie ostatnio się spodobało Ale fakt taką ciepłą chałkę to i ja bym skubnął... Oby tak dalej! Z Dymnym pozdrowieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hana Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 30 Października 2015 Piękna chałka jeśli smakuje tak jak wygląda to gratulacje Cytuj "Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego w słowa." Julian Tuwim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 30 Października 2015 To ja poprosze o duzy kawalek :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 30 Października 2015 To ja poprosze o duzy kawalek :clap:Dla mnie już chyba nic nie zostało Kamil za chałkę dostajesz szóstkę z dużym plusem Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 30 Października 2015 jak masz link do przepisu Zbója Madeja to poproszę . Proszę bardzo: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3163-zb%C3%B3j-madej-moje-wypiekinie-moje-przepisy/page-19#entry328452 rozwijasz się kulinarnie niczym podopieczni Modesta Amaro w Hell's Kitchen..... Jeszcze zapragniesz przy wędzarce piec chlebowy wybudować... tak Ci to pieczenie ostatnio się spodobało Arek, obym tylko tak szybko z kuchni nie wyleciał A co do pieca to...hmmm... też o tym pomyślałem, ale zobaczymy Dzidzia, Hana, Elu, Anuś dziękuję za gratulacje Dla Was Drogie Panie po kawałeczku mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hana Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 30 Października 2015 Dla Was Drogie Panie po kawałeczku mam Matko... że też dopiero teraz tu zajrzałam... na pewno wszystko już zjedzone Ela z Dzidzią i Anią nie zostawiły nawet okruszka... że też ja musiałam do roboty...Kamil - musisz upiec następną Cytuj "Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego w słowa." Julian Tuwim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 30 Października 2015 chalka piekna! ...pewnei nic juz nie zostalo ,tez musze upiec bo od dawna za mna chodzi Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 30 Października 2015 Hana, electra dziękuję Upiekę i to nie jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 9 Lutego 2016 Witajcie Szybko czas leci... dłuższą chwilę mnie tutaj nie było Co raz coś zrobię, ale czasu jakoś mało na zdjęcia Pomyślałem, że temat nie co upłynnię Wczorajsza cytrynówka Dzisiejsza kajmakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 9 Lutego 2016 Wczorajsza cytrynówka Dzisiejsza kajmakowa A co będzie jutro ? Impreza się szykuję ? Kolor cytrynówki jest piękny Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 9 Lutego 2016 A co będzie jutro ? Jutro zapoczątkuję pewną "precyzyjną" nalewkę Na zdjęcia trzeba będzie poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 9 Lutego 2016 A co będzie jutro ? Jutro zapoczątkuję pewną "precyzyjną" nalewkę Na zdjęcia trzeba będzie poczekać... czy chodzi o nalewkę farmaceutów oto moja .. dzisiaj nastawiona Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 9 Lutego 2016 czy chodzi o nalewkę farmaceutów Dokładnie To żółte to wygląda jak brzoskwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.