Zbij wszysto razem z przyprawami aż zacznie się kleić ....i już
Witaj !
Zastosowalem twoj przepis i wyszło co wyszło
Pychota , nie rozwala sie i soczysta 
Przyprawy wszystko na "oko" przyprawa do mięs Delikat , gałka muszkatałowa , pieprz czarny , sól czosnkowa , maką kartoflana , zimna woda , 16 gr peklosoli
Parzylem w szynkowarze woda 75 C, aż do uzyskania w srodku 68 C.
P.s Mialo stac w lodowce do godz 20 , ale nie wytrzymalem z ciekawosci
Co to wyszedl za "kleks" w srodku nie mam pojecia bo ubijalem farsz w woreczku dosc starannie.
Aha ten "kleks" jest gleboki gdzieś na 1 cm , z drugiej strony go nie ma.
Ale to w konsumpcji akurat nie przeszkadza ,a na export tez nie idzie
.
Użytkownik AndrzejGdz edytował ten post 14 lis 2016 - 15:34