Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Słodkości do kawy,herbaty,kakao,mleka

ciasto drożdże jajka kruszonka cukier jabłka twaróg mleko mąka pieczenie

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 Perszing37

Perszing37

    Weteran

  • **VIP**
  • 2742 postów

Napisano 13 maj 2015 - 13:48

Kiedyś na margarynie smażyłem schabowe. Ale odkąd poznałem masło klarowane czy też olej kokosowy to niczego poza nimi do smażenia nie używam.



#22 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5589 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 13 maj 2015 - 13:54

Ja uzywam smalcu cocosowego do smazenia faworkow , schabowe na masle jak mam to klarowane maslo albo olej +maslo



#23 paweljack

paweljack

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 6122 postów

Napisano 13 maj 2015 - 15:00

schabowe na masle jak mam to klarowane

Schabowe, to tylko na smalcu, ostatnio tylko na gęsim.  :rolleyes:



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#24 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5589 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 13 maj 2015 - 15:30

mowisz ..gesiego nie mam ale zwykly sie znajdzie,  co prawda u mnie schabowe nie goszcza za czesto na naszym stole ale ze lubie probowac to kolejne na smalcu zrobie...

A jak nie posmakuja to uwazaj! :tongue:  :D  za 2 tyg bede w PL , :devil:







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ciasto, drożdże, jajka, kruszonka, cukier, jabłka, twaróg, mleko, mąka, pieczenie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych