Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Camelkowe wyroby szynkowarowe i wędliniarskie

szynkowar wyroby szynkowarowe przepisy na szynkowar

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

#41 camelki

camelki

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 317 postów

Napisano 03 kwi 2015 - 11:57

 

peklosól - 16 do 22 gramów na kilogram mięsa

 

Straszny rozrzut.

 

 

 

Drugie zdjęcie naszej palcówki

 

No tego czosnku praktycznie nie widac.

 

 

Sąsiad - bo testuję, która wersja mi najbardziej odpowiada jeśli chodzi o słoność

Odnośnie zdjęcia, przy kolejnych wyrobach będę poprawiał technikę :D



#42 Ulalka

Ulalka

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 548 postów
  • MiejscowośćPolska

Napisano 22 maj 2015 - 08:10

Napisano 30 mar 2015 - 16:08 Nasza pierwsza palcówka

 

cześć 

 

jak ta Wasza palcówka ? powtarzacie przepis? polecacie ? pozdrawiam



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#43 camelki

camelki

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 317 postów

Napisano 09 sie 2015 - 21:26

Nam smakowała, śladu już po niej nie ma, a przy obecnych temperaturach nie mam jak zrobić kolejnej







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: szynkowar, wyroby szynkowarowe, przepisy na szynkowar

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych