Bagno Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jeśli masz taki problem to, ułóż mięsa w gn-enach i przelicz, ile potrzeba solanki do ich zapeklowania. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Miro kiedyś mi radził peklować wszystko mięso w wannie, pamiętliwy jestem... niestety służy do innych celów... Pamiętliwa bestia. Możesz zrobic solankę dla całych 10 kg, a potem wg wagi mięsa w pojemniku ją rozlać.Ale chyba łatwiej będzie przeliczyć ilości dla każdego pojemnika osobno. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.