Skocz do zawartości

Jaki piec z podajnikiem ?


pokemon15

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Miedzi to mam najmniej, w zasadzie tylko od kotła

miedż i ocynk to gwarancja ogniska elektrochenicznego - 5- 7 lat gwinty w ocynku potrafią zniknąć i czasem się trzyma tylko na kamieniu - jaki system rur i złączek - jak są od innego producenta = to masz wyjaśnienie 

Edytowane przez Muski

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

Miedzi to mam najmniej, w zasadzie tylko od kotła

miedż i ocynk to gwarancja ogniska elektrochenicznego - 5- 7 lat gwinty w ocynku potrafią zniknąć i czasem się trzyma tylko na kamieniu - jaki system rur i złączek - jak są od innego producenta = to masz wyjaśnienie 

 

 

Czyli, że co - szukać uszczelek tego samego producenta co rury?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Czyli, że co - szukać uszczelek tego samego producenta co rury?
kompletnych złączek - róznice czasami są ok 1mm i na oko nie ma znaczenia - po pracy niestety pojawia się rozszczelnienie  - też tak bywa przy stosowaniu innych zaciskarek do złączy - niedociskają ok 1,5 mm - lub zaciskają zbyt mocno - producenci się bronią

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Rozumiem, ok - wielkie dzięki. Kupiłbym same uszczelki i dalej by ciekło
musisz pamiętać , że rurki na końcówkach są już wymęczone - dokręcałeś zapewne kilka razy do oporu 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.