Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Szamot jako kamień do wypieku chleba w piekarniku


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 alehar

alehar

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 500 postów
  • MiejscowośćWarszawa

Napisano 15 wrz 2015 - 20:36

Na allegro są faktycznie drogie.Goście kupują tam gdzie ja i potem sprzedają za 2x tyle.

Tu masz link http://www.sklep.fen... szamotowe.Mająspory wybór-ja kupiłam ten okrągły czeski35cmx2

 

Możesz podać poprawny link ??

Nie wchodzi....

 

 

Edit

 

Ten kupiłeś ?

 

http://www.sklep.fen...izzy-35020.html


Użytkownik alehar edytował ten post 15 wrz 2015 - 20:39


Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#22 alehar

alehar

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 500 postów
  • MiejscowośćWarszawa

Napisano 25 wrz 2015 - 11:28

Kupiłem płytę z linku powyżej i teraz pytanie:

czy przed pierwszym pieczeniem na niej - mam ja jakoś przygotować ? np. wygrzać itp. ?

 

Edit

coś znalazłem

http://najlepszyprze...amien-do-pizzy/


Użytkownik alehar edytował ten post 25 wrz 2015 - 11:47





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych