Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Moje eksperymenty kulinarne :)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
204 odpowiedzi w tym temacie

#201 beatag

beatag

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1789 postów
  • MiejscowośćSkarzysko-kamienna

Napisano 17 kwi 2018 - 17:38

Z takiej płyty wychodzą doskonałe placki ziemniaczane. Niewielkie, kładzione łyżką

To już chyba wyższa szkoła -kto je odklei od tej płyty? :( :facepalm:



#202 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 9389 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 17 kwi 2018 - 17:56

kto je odklei od tej płyty?

Placki kładzie się na bardzo mocno rozgrzaną płytę.  Łatwo je podważyć szpachelką.



#203 qba-69

qba-69

    Weteran

  • Zbanowani
  • 1800 postów

Napisano 17 kwi 2018 - 18:28

Na tym filmiku pokazane jest krok po kroku, jak takie danie przyrządzić :)



#204 ANNAM

ANNAM

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5008 postów
  • Miejscowośćaustralia

Napisano 17 kwi 2018 - 19:57

Napisano dziś, 17:38 EAnna, dnia 17 Kwie 2018 - 14:27, napisał: Z takiej płyty wychodzą doskonałe placki ziemniaczane. Niewielkie, kładzione łyżką To już chyba wyższa szkoła -kto je odklei od tej płyty?
 

 

Beata,kika dobry lat wstecz mialam remont kuchni, ale taki ,ze tylko zciany byly , a zycie toczylo sie dalej. Trwalo to niestety prawie trzy miesiace i opanowalam robienie wsystkich posilkow na bbq.U mnie wlasnie jest taka plyta na jednej czesci. Dziewczeta do dzisiaj pamietaja nalesniki z bbq ,placki czy jajka sadzone.Robilam rowniez grzanki na sniadanie, bo to byla nasza zima wtedy. Dzieci mialy frajde,a ja nauke.Polecam sie pobawic smak :thumbsup: do dzis pamietam.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#205 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5574 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 18 kwi 2018 - 10:39

Jajka sadzone robilam na takiej blasze ..srednio dziennie 250   :D  placki fajne  ( jednak ta pani to z pieprzem nie zaszalala )tyle to ja na pomidora na jedna kanapke daje , placki same w sobie dobre bo nie tluste ..zjadlabym ale konfitura z borowek :thumbsup:






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych