Sądzę zę się przyda
Link do pobrania książki elektronicznej w PDF :http://kochamwolowin...czne_calosc.pdf
Napisano 30 wrz 2015 - 09:46
Sądzę zę się przyda
Link do pobrania książki elektronicznej w PDF :http://kochamwolowin...czne_calosc.pdf
Napisano 30 wrz 2015 - 09:58
dzieki przyda napewno bo wolowina u nas popularna jest!
Napisano 30 wrz 2015 - 13:05
To jest wspaniała, wartościowa publikacja.
Polecam Wszystkim gorąco
Link do pobrania książki elektronicznej w PDF :http://kochamwolowin...czne_calosc.pdf
Napisano 01 paź 2015 - 09:02
SUPER pozycja. Dzięki.
Napisano 09 gru 2015 - 14:35
mam pytanie, jak rozpoznać dobrą wołowine? chcę zrobić burgery , a te mielone gotowce nie wzbudzają zaufania. Może lepiej kupić kawałek mięsa i samemu zmielić?
Napisano 09 gru 2015 - 15:04
Ja domowe hamburgey robie tylko z wolowiny ,zadnych domieszek samo mieso ,doprawiam dopiero pieprzem jak smaze .
porcje 150 g kazdy hamburger wkladam w folje zamrazam, Zamrozone smaze albo na gryll
Mieso jakiego uzywam ,nie wiem jak nazywa sie po polsku ale po angielsku to (chuck, blade) karkowka?
Napisano 09 gru 2015 - 15:40
jak rozpoznać dobrą wołowine?
Jak wszystko co dobre, po odpowiednio wysokiej cenie. A jeśli chodzi o rodzaj to rostbef, karkówka.
Napisano 15 gru 2015 - 22:31
Dzieki, super ksiązka czesto takie darmowe pozycje są pełne tylko obrazków i reklam, a tu jest duzo wiadomosci i ciekawych przepisow
Napisano 15 gru 2015 - 22:56
Podobno najlepsza ze znakiem QMP właśnie
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych